‘COSY‘ ATMOSFERA

Antonija Mišura Sandrić pokazala dio stana, pratitelji oduševljeni: ‘Mogu li se preseliti k tebi?‘

Bivša košarkašica trenutačno je u drugom stanju, a bebica stiže u veljači sljedeće godine. Nije tajna kako obožava svoj stan, a sada je s pratiteljima na Instagramu podijelila fotografiju kuhinje. Malo je reći da su oduševljeni.

Mlada majka i naša sportašica Antonija Mišura Sandrić više puta je govorila kako joj je uređivanje stana jedna od najdražih aktivnosti, pogotovo sada kada je maksimalno posvećena odgoju svoje djevojčice Tare te joj to u ponekim situacijama dođe kao odlična zanimacija. Ovoga puta na svom je Instagram profilu podijelila fotografije iz svog doma, odnosno iz kuhinje.

"Kavica s mamom, ali pošto ja ne pijem kavu onda bi stavila naslov čaj s mamom. Rijetki su trenutci biti za stolom u tišini, ali kad ga imam, e onda uživam u njemu do kraja", napisala je Antonija u opisu. Prekrasna bijela kuhinja s bijelim detaljima poput pufastih naslonjača na stolcu, odličan su kontrast zidu u tamnijoj smeđoj boji te svijetlo smeđem laminatu. Komplimenti na uređenju u komentarima pršte sa svih strana, a jedna od obožavateljica pitala ju je može li se preseliti kod nje. Simpatična Antonija je ljetos otkrila kako je i uredila dječju sobu jer stiže "pojačanje", odnosno prinova u obitelji. Kako je otkrila za Gloriju, termin joj je 10. veljače, samo šest dana nakon drugog rođendana male Tare.

image
Antonija Mišura Sandrić trebala bi roditi 10. veljače 2022. godine.
ANA MIHALIC

"U svakom će slučaju biti veselo! I ako rodim par dan prije, ili kasnije", rekla nam je tada Antonija, koja nam je potvrdila da se osjeća odlično. Nema nikakvih trudničkih smetnji, a do sada se udebljala tek četiri kilograma.

Čitajte i: Antonija Mišura Sandrić preuredila dječju sobu za drugu bebu: 'Ovo mi je izlika da napravim malo razmještaja'

"Bogu hvala, stvarno imam sreće s drugim stanjem. Čini mi se da ništa nije drugačije nego kad sam bila trudna s Tarom. Osjećam se isto, vrlo poletno i ništa mi ne smeta, premda mi mnogi iz iskustva kažu da nije isto nositi djevojčicu ili dječaka. S Tarom sam ukupno dobila 16 kilograma, a po svemu sudeći tako će biti i sada. Što se tiče prehrane, ništa nisam morala promijeniti, jedem raznoliko kao i do sada. Ništa si ne uskraćujem, dapače, uvijek se s nečim počastim", dodala nam je omiljena Šibenčanka. Ona i suprug Marko drugo su dijete planirali iz razloga što su željeli što manju razliku između prvog i drugog djeteta, a priznaje - kad si mlađi, automatski je sve lakše. Priznala je i kako se Tara veseli braci.

image
Antonija Mišura Sandrić s kćeri voli imati "matching" outfite
PRIVATNI ALBUM

"Jako voli bebe tako da mislim da će biti super sestrica", rekla je Mišura, koja s kćeri obožava nositi "matching" outfite, a zajedničke fotografije često dijeli na Instagram profilu.

Čitajte i: Antonija Mišura Sandrić otkrila nam kad bi trebala roditi te oko čega se sa suprugom Markom nikako ne može složiti

Linker
18. travanj 2024 04:48