VODITELJICA U NEVOLJI

Barbara Kolar o nezgodi u Zagrebu: ‘Sad se vodim onom - tko barem jednom nije napravio zastoj tramvaja, nije niti živio‘

Simpatična voditeljica koju gledamo u HRT-ovoj emisiji ‘Kod nas doma‘ i slušamo u eteru Top Radija, u centru Zagreba imala je malu nezgodu. Zbog svega je nastao zastoj tramvaja, no najbitnije je da su svi sudionici u prometu dobro.

Voditeljica Barbara Kolar imala je sitnu nezgodu u četvrtak navečer u centru grada Zagreba, u Draškovićevoj ulici. Avanturu zvanu "upala sam u rupu na cesti" dokumentirala je na svome Instagramu, sama je sebe nazvala "glupačom", iako, ovo je nešto što se može dogoditi baš svakome. Dan kasnije, odlučili smo provjeriti je li sve uredu s voditeljicom, ali i njezinim automobilom.

image
Barbara Kolar s prijateljicom u Draškovićevoj ulici u Zagrebu
INSTAGRAM

"Kako se to dogodilo? Pa vrlo svjesno. Niti prijateljica niti ja nismo trepnule kada sam se prestrojila iza tramvaja i kada sam krenula za njim. To je ukratko to. Čovjek iz ZET-a mi je odmah rekao kako minimalno pet automobila dnevno upadne u tu rupu. Naime, jako je loše označeno, još k tome, bio je mrak, ali naravno, ja sam kriva. Mogla sam to izbjeći, ali ako se u tolikom postotku to događa ljudima, smatram da je taj dio trebalo ipak nekako bolje osigurati. Osim što sam 'zaštopala' promet, sve je bilo relativno uredu. Sad se vodim onom - 'tko bar jednom nije napravio zastoj tramvaja, nije niti živio", rekla je simpatična voditeljica.

Na prvu nisu znale koga treba zvati, odnosno je li za to odgovoran Zagrebparking ili HAK, no odlučile su se za drugu opciju.

"Ispeljavanje je trajalo kratko. Otprilike desetak minuta. Čovjek je bio spretan, kao i čovjek iz ZET-a, ponavljali su mi kako se ne smijem nervirati i maksimalno su pazili kako mi ne bi oštetili automobil", dodala je Barbara te naglasila kako si je na prvu bila iznimno glupa, no na drugu, shvatila je kako je riječ o nezgodi koja se u tim uvjetima zaista može dogoditi svakome.

image
Od rujna ove godine, voditeljica je na Top Radiju.
VEDRAN PETEH/CROPIX

"Moram naglasiti, jako puno prolaznika mi je pokušalo pomoći. S druge strane, bilo je onih koji su sve to vrijeme snimali i fotografirali. Mislim da u takvim situacijama ipak treba postojati ljudski element. Valjda je logično kako ćeš prvo pitati je li osoba dobro, taj manjak ljudske empatije mi je bezveze", rekla je.

Čitajte i: Barbara Kolar u ranom ulasku u menopauzu: 'U našoj obitelji to nije rijetkost, ali recimo da ja držim rekord'

Pohvalila se kako je odlična vozačica, obožava automobile te joj je vožnja uvijek relaksacija. Što se tiče gužvi, kaže kako ih uvijek nekako uspije izbjeći. Kad svi krenu u centar, ona zbog posla, krene put Novog Zagreba i tako si prištedi živce.

Inače, krajem rujna na Instagramu se pohvalila i novim voditeljskim angažmanom na Top Radiju, gdje osim nje, u eteru možemo čuti i voditeljicu Tamaru Loos te voditelja i glumca Filipa Riđičkog.

Čitajte i: Filip Riđički, Barbara Kolar i Tamara Loos voditelji su novog radija koji je zauzeo frekvenciju bivše Stojedinice

Linker
16. travanj 2024 04:42