Profimedia, Planet
pripreme od jutra

Beckhamovi su najspremniji za Noć vještica: Čak se i Victoria prerušila!

Modna dizajnerica i supruga bivše nogometne zvijezde Davida Beckhama, Victoria Beckham, voli se javno pohvaliti kad se u njezinoj obitelji događa nešto uzbudljivo - ovaj put bile su to pripreme za Noć vještica.

Već rano poslijepodne počele su žestoke pripreme za Noć vještica u domu šesteročlane slavne obitelji Beckham. Glavni akteri bilu su mama Victoria (44) i njezini sinovi, 16-godišnji Romeo i 13-godišnji Cruz. Oko braće je u rezbarenju bundeva i maskiranju skakutala i nestašna sestrica, sedmogodišnjakinja Harper, pa su na jednoj od bundeva osvanuli i njezini inicijali. S njima ipak nije bio najstariji sin obitelji, Brooklyn, koji je već drugu godinu na studiju fotografije u New Yorku.

I dok su tinejdžeri pokazivali kako su izrezbarili svoje bundeve koje večeras gore ispred londonske kuće ove slavne britanske obitelji, Victoria je išla i korak dalje pa je na društvenim mrežama pokazala i kako se maskirala, odnosno, prerušila se u zeca.

Victoria Beckham slovi za vrlo ozbiljnu osobu koja se rijetko smije, do te mjere da njezin uhvaćen smiješak postaje vijest svjetskih razmjera. No, ovaj put je pokazala da je kod kuće samo obična, sretna majka koja sa svojim klincima rado izvodi ludorije.

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Linker
24. travanj 2024 23:13