Glumci šokirani

‘Beverly Hills‘ skandal ne jenjava: Jessica Alba iznijela ozbiljne optužbe, oglasio se i slavni Brandon

Otkako je Alba izjavila da joj je na setu popularne teen serije bilo zabranjeno pogledati glavne glumce u oči, gotovo cijela glumačka postava osjetila se prozvanom, a navedenu tvrdnju komentirao je i Jason Priestley.

Tijekom nastupa u YouTube serijalu "Hot Ones", glumica Jessica Alba, koja je u popularnoj seriji devedesetih "Beverly Hills 90210" imala epizodnu ulogu, rekla je da je imala vrlo neugodno iskustvo na setu. Naime, Alba tvrdi da je dobila izričito naređenje da ni u kojem slučaju ne smije pogledati glavne glumce direktno u oči.

image
Jessica Alba u seriji je glumica trudnu tinejdžericu Leah.
NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM/ABACA PRESS/PROFIMEDIA NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

"Nisam uspjela uspostaviti kontakt očima ni s jednim članom glumačke ekipe, što je stvarno čudno kada pokušavate odigrati scenu s njima. U produkciji su mi rekli da pazim jer mogu biti izbačena sa seta", ispričala je Alba koja je glumica trudnu tinejdžericu Leah

Na njezine optužbe odmah su reagirale Tori Spelling (Donna) i Jennie Garth (Kelly), rekavši da su iznimno šokirane Albinom izjavom

image
Tori Spelling i Jenny Garth.
HPA/KATHY HUTCHINS NEW/PROFIMEDIA HPA/KATHY HUTCHINS NEW/PROFIMEDIA

"Ja sam bila ta koja je snimala skoro sve zajedničke scene s njom, onda se definitivno referirala na mene. Ne znam, očito imam problema s pamćenjem jer ja se toga ne sjećam. Sve mi je pomalo u magli, ali znam da je bila iznimno talentirana, vrlo mlada i jako draga. Nimalo me ne čudi što je poslije postala toliko uspješna u Hollywoodu", rekla je Garth, a Tori se nadovezala:

"Pa njezine vlažne maramice za djecu su mi najdraže! Svaki dan djetetu brišem guzu njezinim maramicama! Trenutačno sam užasno uzrujana!", rekla je Spelling, referirajući se na Albin brend "Honest" baziran na ekološki prihvatljivim proizvodima za čišćenje i higijenu.

Oglasili se i muški kolege

Osim Spelling i Garth, u obranu kolega i kolegica stali su i Jason Priestley te Ian Ziering, odnosno Brandon i Steve u seriji.

"Zabrana o gledanju oči u oči nije nikada bila dio našeg showa. Ne znam tko joj je tako nešto mogao reći. Ne znam kakvo je bilo njezino iskustvo, ali znam da joj osobno nikada ne bih priuštio išta slično. Kad god bi bilo moguće, učinio sam sve da gostujućim epizodnim glumcima dolazak na set učinim što ugodnijim. S nekima sam se upoznao i razgovarao. I sam znam kako je to ići po audicijama i čekati onu koja će te proslaviti i vinuti u zvijezde", komentirao je Priestley.

image
Beverly Hills 90210 emitirao se deset sezona, od 1990. do 2000.
COURTESY EVERETT COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA COURTESY EVERETT COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

Nadalje, Ian Ziering bio je jako iznenađen Albinom pričom te rekao kako nikada nije čuo išta gluplje. "Mislim, ne sumnjam u to što je rekla, ali takva zabrana nije mogla doći od nas glumaca. Možda joj je to rekao neki asistent, sigurno ne mi. Kolege poznam cijeli život i nemoguće je da bi itko to rekao, pogotovo ne Jessici Albi!", zaključio je Ziering.

Serija "Beverly Hills 90210" prikazivala se od 1990. do 2000. u 10 sezona, a u originalnoj glumačkoj postavi bili su još Shannen Doherty (Brenda), Gabrielle Carteris (Andrea), Brian Austin Green (David) i preminuli Luke Perry (Dylan). Ekipa se prošle godine ponovno okupila kako bi snimila reboot naziva "BH90210", no zbog lošeg odaziva publike, daljnje snimanje je prekinuto.

Čitajte i:

Brandon i Brenda i dalje su u kontaktu: 'Redovito se čujemo, ona je borac, bila je dobre volje'

Potpuni promašaj: Nakon prvih šest epizoda, otkazan je remake kultne serije iz 90-ih

U 53. godini života preminuo Luke Perry iz 'Beverly Hillsa'

Linker
24. travanj 2024 12:15