muza koja uzima dah

Bezvremenska ljepota: Monica Bellucci izgleda očaravajuće na stranicama novog broja Voguea

U posebnom modnom editorijalu talijanskog Voguea, Monica Belluci glumi muzu mladog kipara, koja u raskošnim kreacijama dvojca Dolce&Gabbana izgleda kao umjetničko djelo. Od raskošnog šešira, do male crne haljine, ovo je modna poslastica koja će svakog obožavatelja visoke mode razveseliti.

Pri spomenu na legendarnu talijansku modnu kuću Dolce&Gabbana, mnogi će odmah pomisliti na Monicu Bellucci, dugogodišnje zaštitno lice slavnog dizajnerskog dvojca.

56-godišnja glumica koju mnogi pamte po ulogama u filmovima "Malena" i "Stan", tijekom godina snimila je mnogobrojne kampanje za odjeću, šminku i modne dodatke s potpisom D&G, a u najnovijem izdanju dugogodišnje suradnje, zablistala je na stranicama talijanskog Voguea.

Naime, u specijalnom modnom prilogu Alta Moda, posvećenom modnoj kući Dolce&Gabbana, Monica pozira u raskošnim kreacijama tog dvojca, pred fotoaparatom Sebastiana Faena.

Fotografije su snimljene u kiparskom studiju, u kojem i sama Monica izgleda poput umjetničkog remek-djela, baš kao i haljine talijanske proizvodnje koje nosi, ili odjevena samo u najlonke, prislanja na nago tijelo.

Na najkontroverznijoj fotografiji, iz koje isijava strast, zanosna glumica pozira odjevena u elegantnu crnu haljinu uz mladog modela koji se našao u ulozi kipara opsjednutog svojom muzom.

Poslovnu suradnju s dvojcem Dolce & Gabbana, Monica je 'produžila' i na svoju kći, 16-godišnju Devu Cassel, koju je dobila u braku s glumcem Vincentom Casselom. Mlada manekenka, koja je preslika svoje slavne majke iz mlađih dana, već je s 14 godina počela snimati kampanje za Domenica Dolcea i Stefana Gabbanu, a ljetos je snimila još jedan set fotografija, odjevena u bikini njihove modne kuće.

image
Deva Cassel, kći Monice Bellucci i Vincenta Cassela na snimanju za kampanju brenda Dolce&Gabbana
COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Monica je nekoliko godina nakon razvoda od Vincenta pronašla novu ljubav - francuskog umjetnika i scenografa Nicolasa Lefebvrea s kojim se prvi put pojavila u javnosti na Chanelovoj reviji 2019. godine. premda su u vezi još od 2017.

Linker
20. travanj 2024 07:38