Davor Matota / Hanza Media
VRIJEME JE ZA KORAK DALJE

Bivša voditeljica Vanja Halilović je na novom početku: 'Izuzetno sam sretna'

Bivša manekenka i nekadašnja loto djevojka Vanja Halilović od početka veljače posvećena je novom izazovu i radi posao u marketingu.

Vanja Halilović ima novi posao. Uprava tvrtke Kutjevo d.d. imenovala ju je kao direktoricu marketinga koja dolazi na posao s iskustvom rada na nacionalnim i lokalnim televizijama.

"Izuzetno sam sretna što ću surađivati s vrhunskim timom stručnjaka na vrlo izazovnim projektima te što ću imati priliku kreativnim i inovativnim strategijama pridonijeti razvoju, širenju i pozicioniranju vina iz portfelja vinarije Kutjevo. S obzirom na to da sam u posljednjih nekoliko godina bila uključena u projekte vrhunskog ugostiteljstva, bila sam u poziciji pratiti HoReCa trendove u Hrvatskoj i svijetu koji će mi svakako biti od pomoći pri realizaciji uspješnih rezultata", proučila je Vanja Halilović nakon preuzimanja nove pozicije, a prenosi portal jatrgovac.

spica / Zagreb 16.09.2017. / foto: Davor Matota / Vanja Halilovic
Davor Matota / Hanza Media

Bivša loto djevojka i diplomirana politologinja Vanja Halilović posvećena je njihovu zajedničkom životu, a naglasila je kako je u Frani pronašla podršku i ravnopravnog partnera.

Naime, Vanji Halilović i Frani Barbieriju predviđali su romantičnu vezu kratkog daha, ali oni su svima dokazali suprotno.

Hvar 11.08.2019. / foto: Davor Matota / Vanja Halilovic i Frano Barbieri
Davor Matota / Hanza Media

Prošlog ljeta vratila se i modnim vodama. Snimila je modnu kampanju za dizajnericu Martinu Ješe koja je pokrenula odjeću pod nazivom Cataleya, a taj joj je izlet sudeći po fotografijama baš dobro prijao. U kampanji joj je sudjelovala i dobra prijateljica Antonija Stupar Jurkin.

Linker
23. travanj 2024 04:59