Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
A mislili ste da je sve savršeno

Bivšoj glumici karantena ugrožava brak: 'Stalno smo nezadovoljni, a pati i naš seksualni život'

Gwyneth Paltrow, koja je nedavno priznala da nakon dvije godine braka još uvijek ne živi sa suprugom, u videu je priznala da joj samoizolacija jako teško pada jer joj je sada puna kuća, što dovodi do tenzija i seksualnih frustracija.

Nekadašnja glumica Gwyneth Paltrow, koja je već godinama posvećena izgradnji svog poslovnog carstva 'Goop', sa svojim suprugom Bradom Falchukom razgovarala je s psihologinjom Michaelom Boehm, a video njihovog razgovora osvanuo je na YouTubeu.

Par je u braku već dvije godine, iako, kako je otkrila Gwyneth, još uvijek ne žive zajedno, ali trenutna situacija prisilila ih je na zajednički život, a boravak kod kuće svima jako teško pada.

Njihovo dvoje djece, 15-godišnja kći Apple i 13-godišnji sin Moses, kaže holivudska diva, pate jer ne mogu vidjeti svoje prijatelje, a par je priznao da zbog djece ne uspijeva naći prostora za seksualne aktivnosti, što ih prilično frustrira.

Gwyneth Paltrow, Brad Falchuk
'The Politician' TV show premiere on September 26, 2019 in New York, Image: 473638461, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: AUG/face to face / Face to Face / Profimedia
AUG/face to face / Face to Face / Profimedia
Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk u braku su već dvije godine, ali još uvijek ne žive skupa. Ipak, na to ih je natjerala pandemija koornavirusa.

"Sretni smo jer je naša veza i ljubav jaka, ali sve ovo ostavlja traga na nama. Zatvoreni smo u kući s dvoje djece i ograničeno nam je kretanje. Mislim da nam je svima ovo jako izazovno i ponekad teško. Pogotovo djeci koja su navikla da imaju mnogo kontakta sa svojim prijateljima. Striktno se držimo svih mjera i s nikim nemamo kontakt te ne izlazimo iz kuće", rekla je Paltrow.

Izgubljena seksualna želja će opet doći

Dodala je da zbog svega toga u njihovoj kući postoje tenzije pa su svi redom nezadovoljni. "To naravno stvara i nama kao partnerima intimni problem. Ne znamo gdje da se maknemo i budemo malo u miru posvećeni jedno drugome", požalila se Paltrow.

Psihologinja im je savjetovala da ne mogu sada napraviti ništa osim organizirati vrijeme koje provode s djecom i koje provode međusobno. Što se tiče seksa, Boehm je rekla da je normalno da žene pa i muškarci u ovom kaosu gube želju za seksom, ali da se ne treba opterećivati jer će ona opet doći s vremenom.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - MAY 18: goop CEO Gwyneth Paltrow speaks onstage at In goop Health Summit Los Angeles 2019 at Rolling Greens Nursery on May 18, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Neilson Barnard/Getty Images for goop)
Getty Images for goop
Gwyneth Paltrow napustila je glumu kako bi se posvetila svojem brandu 'Goop'.

"Treba uložiti dodatan trud u ovim okolnostima. Ponekad se malo urediti, brinuti o higijeni", savjetovala je psihologinja.

U intervjuu za Harper's Bazaar, Paltrow je otkrila da se glumi ne namjerava vraćati jer je zbog čestih snimanja "pregorjela".

"Dok sam aktivno glumila, u jednom trenutku zaista sam pregorjela. Kada je karijera krenula, snimala sam tri do pet filmova godišnje. Tijekom tog perioda došla sam do točke u kojoj mi je bilo problematično odraditi čak i najmanje stvari poput šminke, popravka frizure na snimanju, samog dolaska na set... Nisam znala kako ću sve to podnijeti", ispričala je.

Čitajte i:

Linker
25. travanj 2024 03:15