Getty Images for Boohoo
šokantna smrt

BOLNA TRAGEDIJA! Sin vlasnika poznatog high street brenda pronađen mrtav u obiteljskoj vili

Louis Lyttle pronađen je bez znakova života u obiteljskoj vili vrijednoj 1.9 milijuna funti, a njegov poznati otac odbio je komentirati nalaz mrtvozornika.

Deset dana prije svog 21. rođendana, Louis Lyttle, sin izvršnog direktora poznatog britanskog high street brenda Boohoo pronađen je mrtav. Mladić je umro za vrijeme karantene u travnju, a sada je javnosti poznat i uzrok smrti.

Linkedin

Mladić je nađen bez znakova života za vrijeme karantene

Louis je nađen bez znakova života u ponedjeljak u obiteljskoj vili, izvještavaju britanski mediji, a mrtvozornik je izjavio da je riječ o predoziranju morfijem. Nije poznato je li uzimao lijekove protiv bolova i je li imao problema s drogama.

Radio je kod oca koji je podigao dva modna carstva

Njegov otac John Lyttle zaslužan je za uspjeh online dućana Boohoo, koji dostavlja i do Hrvatske, a koji je postao popularan zahvaljujući pristupačnim, trendi krpicama koje obožavaju britanske i američke mlade influencerice, s godišnjom dobiti od 1.6 milijuna funti.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - NOVEMBER 07: Boohoo CEO John Lyttle attends boohoo x All That Glitters Launch Party on November 07, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Dana Pleasant/Getty Images for boohoo.com)
Getty Images for boohoo.com

Louis je pohađao razvikane privatne škole te studirao poslovni menadžment na sveučilištu Cardiff University, a od prošlog je lipnja počeo raditi za Boohoo.

John Lyttle, koji je prije poslovnog uspjeha s brendom Boohoo, na noge podigao i slavni Primark, odbio je komentirati smrt svoga sina.

Brend Boohoo među ostalima, obožavaju Kylie Jenner, Bella Thorne i Sofia Richie, a Zendaya i Paris Hilton izbacile su i modne kolekcije u suradnji s tim online dućanom.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - NOVEMBER 07: (L-R) Paris Hilton, Jasmine Tookes, Romee Strijd, Elsa Hosk, and Josephine Skriver attend boohoo x All That Glitters Launch Party on November 07, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Dana Pleasant/Getty Images for boohoo.com)
Getty Images for boohoo.com

Boohoo

Čitajte i...

Bivši muž tragično preminule glumice potpuno slomljen: 'Ne znam hoću li ikada moći u to vjerovati'

Show omiljene komičarke pod istragom zbog užasnih optužbi! Objavljeni mailovi otkrili mračne tajne

Krv, droga, davljenje! Degutantni detalji braka i razvoda Johnnyja Deppa i Amber Heard

Linker
19. travanj 2024 07:18