Životna trenerica savjetuje

Borna Kotromanić otkrila tajnu savršenog zdravlja: ‘Da ovo radimo svaki dan, bili bismo besmrtni‘

Osim osebujnog stajlinga, ova životna savjetnica često dijeli male životne mudrosti sa svojim fanovima, a posljednjom je prilično iznenadila.

Bivša supruga poduzetnika Luke Rajića, Borna Kotromanić, nekada se bavila modnim dizajnom, no sada je životna savjetnica koja uči druge kako iskoristili sav potencijal i život si učiniti ljepšim. Ljubav prema modi nije ju napustila, iako se unazad nekoliko godina posvetila unutarnjoj ljepoti i izgradnji svoje duhovne strane te osnaživanju tijela.

Osim modnih kombinacija, Borna na društvenim mrežama voli dijeliti savjete i male životne mudrosti, a u posljednjoj objavi napisala je nešto zaista intrigantno. Naime, rekla je kako bismo se što više trebali okruživati negativnim ionima, pogotovo kad spavamo, jer nam to može donijeti višestruku korist.

"Kada bi 24 sata dnevno bili u takvom okruženju osigurali bismo si savršeno zdravlje i besmrtnost. Ovo nije poziv da cijeli dan provedete u krevetu, već da vrijeme koje provedete u krevetu bude maksimalno učinkovito u optimalizaciju vašeg zdravlja, vitalnosti i dugovječnosti", napisala je Borna ispod fotografija na kojima pozira sa svojim ljubimcem u krevetu.

Naime, neka znanstvena istraživanja tvrde da negativni ioni, koji su primjerice prisutni u zraku poslije kiše ili u blizini vode, poboljšavaju dotok kisika u krv i tako poboljšavaju cjelokupno stanje organizma. Zato bismo što više trebali boraviti u prirodi, a što manje u zatvorenome, okruženi pozitivnim ionima koje isijavaju mnogi elektronički uređaji i nepovoljno djeluju na zdravlje.

Podsjetimo, Borna Kotromanić majka je četvorice sinova - Luke (22), Borne (23) i Frana (20) koje je dobila u deset godina dugom braku s Lukom Rajićem. Najmlađeg sina, desetogodišnjeg Rafaela, dobila je u drugom braku s izraelskim poduzetnikom Ronom Haleom.


ČITAJTE I:

Borna Kotromanić ne odustaje od omiljenih cipela: Spojila ih je s hlačama koje ne stoje svakome

Kao na modnoj pisti! U natikačama Borne Kotromanić malo tko bi prošetao gradom

Ovakvu je još niste vidjeli: Za odvažnim stajlingom Borne Kotromanić se moralo okrenuti

Kombinacija za skijalište ili špicu? Neobičan detalj na Borni Kotromanić izazivao poglede prolaznika

Linker
19. travanj 2024 10:03