SARA MORITZ/CROPIX
Vrijeme za zdravlje

Božanstven predah od grada: Glumica otkrila na što je nabasala u našem turističkom biseru Lici

Naša glumica Petra Kurtela pohvalila se kratkim putovanjem u Liku, gdje je doživjela čarobnu jesen, ako je suditi prema lijepim snimkama.

"Veni vidi vici, Sad si u Lici. Okreni se da budeš u slici...", duhovito je opisala glumica niz od tri fotografije snimljene u prirodi. Glumica odjevena u ležerno jesensko izdanje s oversized, svijetlosivom vestom "uhvaćena u trenutku" kraj jezera, a na licu joj se može iščitati da uživa u miru.

Prema oznakama vidljivo je da su na ovaj prirodni dragulj 'nabasali'.

Glumica koja će za dva tjedna proslaviti 38. rođendan majka je trogodišnjeg sinčića Relje, o svojim je majčinskim vještinama i svjetonazoru uvijek iskreno govorila. A nedavno je "na tapetu" došlo i njezino umijeće kuhanja. Ove je jeseni Petra odlučila iz temelja promijeniti neke svoje navike.

Prijateljevanje s kuhinjom

"Draga moja kuhinjo, vrijeme je da pređemo na 'ti'! Dragi moj probavni trakte, vrijeme je da te bolje osluškujem i prestanem jesti poput teenagera. Vrijeme je i za ozbiljne pretrage. Godinama govorim: 'Znam da ću jednom kad odrastem krenuti jesti zdravo!' I sad na pragu trideset i osme mislim da je došlo to vrijeme. Pomislila sam neki dan kako su na vrhu stvari koje odlikuju odrasle osobe vožnja auta i kuhanje obroka. Ja spretno izbjegavam oboje. Radije se bezbrižno vozikam na poniju i jedem sendviče putem", napisala je Kurtela uz fotografiju svoje kuhinje.

Nastavila je kako je nedavno shvatila da čak ni ne zna što je to "laka hrana", a taj je termin potražila na internetu. Polako je uvela i promjene u ishrani, planira obaviti neke pretrage, par dana uvesti poludnevni post, a zatim započeti svježa.

"Već sam pronašla par zdravih alternativa koje imaju pravi junk food okus, a zdrave su. I to vam ostavim na storijima.Eto, izgleda da ima šanse za mene. Naći ćemo se 38. i ja negdje između zdrave mladosti i mudre starost", napisala je glumica.

Linker
26. travanj 2024 01:39