nove okolnosti - iste emocije

Božić u domovima poznatih! Maja Šuput trudna i glamurozna, Sandra neodoljiva, a Grubnić najdirljiviji

Slavi se i u domovima slavnih nam i poznatih. Među njima, jednu od najemotivnijih objava imao je Marko Grubnić. Iako poznat kao ljubitelj luksuza i lijepih stvari, zna se da je jako vezan uz svoju obitelj. Ove godine nije s roditeljima, no našao je način da i u 2020. odrade svoju tradiciju.

Slavi se Božić i u domovima poznatih i slavnih. Iako su okolnosti nešto drugačije pa je velika većina prisiljena slaviti u nešto manjem sastavu, to nije umanjilo čaroliju i sreću koju osjećamo tijekom blagdanskih dana.

Atletičarka Sandra Perković u prigodnoj je pidžami svima poželjela ljubavi, veselja, poklona i najljepših želja. Pozirajući uz okićeno drvce i poklone, Sandra je razgalila mnoge koji su joj u komentarima poželjeli sve najbolje.

Svojom obiteljskom čestitkom mnoge je nasmijala glumica Ecija Ojdanić. "Hrpu stvari bih htjela gumicom izbrisati u 2020. godini. A ono, na što sam najponosnija stane u ovu sliku. Sretan Božić, dragi moji! Zdravlja, ljubavi, obiteljske povezanosti, i CJEPIVA vam želimo od srca", poručila je na obiteljskoj fotografiji Ojdanić, koja ove godine slavi uz svoje ukućane - supruga, kćer i sina.

"Sretan Božić od srca, dragi ljudi", kratko i jasno poručila je Maja Šuput. Slavna trudnica pozirala je u naručju svog supruga, odjevena u svečanu haljinicu, sa širokim osmijehom na licu. Posljednji je ovo Božić koji će par provoditi udvoje, uskoro im stiže dječak pa ne sumnjamo da je Maja u ovoj 2020. sretnija no ikad.

Dirljivom ilustracijom Marko Grubnić potrudio se da i ove godine njegova obitelj ima službenu božićnu fotografiju. Iako nisu zajedno ove godine, Marko je od dvije talentirane djevojke dobio ilustraciju na kojoj je i 2020. uz svoje. Ostat će ta fotografija kao uspomena na drugačije okolnosti, ali i ljubav koju distanca ne može poremetiti.

"Ne umanjujem stvari ako kažem da nam je svima 2020. godina bila vrlo izazovna, na kraju čak niti za Božič fizički nismo zajedno (po prvi put u mom životu), ali zato smo zajedno u mislima i u srcu, i bit ćemo zauvijek. Ne postoje prave riječi kojima bih opisao koliko mi danas nedostaju moji roditelji, čudno je što se ne možemo zagrliti, paziti jedne na druge, večerati zajedno, smijati se... Ali u ovim neobičnim vremenima biti odgovoran prema sebi i prema njima za mene je najvažnije i najvrjednije od svega... Moja jedina želja ovog Božića za sve Vas i nas jest, da ovaj virus nestane što prije zauvijek i da nikada ne zaboravimo kako smo se osjećali u ovim ludim vremenima, jer tek tada ćemo još više beskrajno cijeniti život, i sve ljepote koje nam on donosi... U iščekivanju starog života i predivnih obiteljskih Božića, svim ljudima dobre volje želim od srca sretan i blagoslovljen Božić", poručio je Grubnić i podsjetio što je ovih dana najvažnije. Obitelj, čak i kada nije fizički uz nas.

Linker
19. travanj 2024 12:45