viđena sa suprugom

Brad Pitt ponovno sam! Otkriveni detalji kratke veze i prekida s udanom manekenkom

Fatalna njemačka manekenka Nicole Poturalski viđena je sa svojim suprugom, berlinskim poduzetnikom Rolandom Maryjem kako ležerno večera i uživa u druženju s prijateljima. Mediji su se potom raspisali o njezinom prekidu s holivudskom zvijezdom.

Glumac Brad Pitt i njegova djevojka Nicole Poturalski navodno su prekinuli. Prema pisanju američkih tabloida, veza nikad nije ni bila ozbiljna te se prije neko vremena završila. Nedavno je manekenka viđena u veselom druženju sa svojim 68-godišnjim suprugom pa je moguće da se nakon kraće romanse s Bradom Pittom ponovno odlučila posvetiti braku u kojem je dobila i sina.

Glumac i manekenka nikad nisu bili u ozbiljnoj vezi.

"Brad i Nicole prekinuli su prije nekog vremena. Njihova kratka veza nikad nije bila ozbiljna", izjavio je izvor upoznat s odnosom glumca i manekenke za US Weekly. U kolovozu je taj tabloid objavio i da glumac hoda s 27-godišnjom manekenkom, sve nakon što su viđeni na aerodromu u Parizu. Uhvaćeni su tada na romantičnom putovanju do Francuske, gdje je Pitt s bivšom suprugom Angelinom Jolie 2011. kupio raskošno imanje. Novoj djevojci tada je glumac želio pokazati oazu koja je nekad bila rezervirana za obiteljske trenutke s Angelinom i njihovo šestero djece.

Fatalna veza o kojoj nije bilo puno poznato.

Mediji su se potom raspisali o ljepotici koja izgledom podsjeća na proslavljenu Irinu Shayk, a usto se pojavila i na nizu naslovnica svjetskih modnih magazina. Ubrzo je isplivala i informacija o njezinom braku, otkriveno je da Bradova nova ljubav ima supruga i dijete. S 41 godinu starijom poduzetnikom Rolandom Maryjem njemačka manekenka navodno je u otvorenom braku, tijekom kojeg su dobili sina Emilia. Navodno je upravo u restoranu njezinog supruga Brad upoznao Nicole te se njome potpuno oduševio.

image
Brad Pitt i Nicole Poturalski krajem kolovoza uhvaćeni su prije privatnog leta za Francusku.
ELIOTPRESS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Mary ljubavne avanture svoje supruge nije želio komentirati za medije, no ako je suditi najnovijim fotografijama bračnom para, ne zamjera puno svojoj mlađahnoj supruzi. "Nije zainteresiran za negativnost i ljubomoru", izjavio je njegov prijatelj nakon što su cijeli svijet obišle fotografije očite Nicoline bračne nevjere.

Čitajte i:

Nova djevojka Brada Pitta mlađa je od njega 29 godina, uspoređuju je s ruskom ljepoticom

Tko je djevojka Brada Pitta? Odrasla je u siromaštvu, jedva su spajali kraj s krajem, no ona je imala cilj

Brad je odveo udanu djevojku u njihov dom, a Angelina odbrusila: 'Preplašila se za djecu'

Linker
23. travanj 2024 19:27