Ekskluzivno doznajemo!

Bruno Petković postao tata! Iva Šarić rodila zdravog dječaka, dali mu lijepo i ne tako često ime

Nakon što smo ekskluzivno otkrili da poznati par čeka dijete, Gloria doznaje najljepše vijesti slavnog para uoči Uskrsa. Naime, voditeljica i novinarka donijela je na svijet sinčića u poznatoj privatnoj klinici. Bruno Petković dobio je svoje prvo dijete.

Nogometaš i Dinamov napadač Bruno Petković postao je otac, doznajemo iz izvora bliskih paru. S voditeljicom Ivom Šarić dobio je dječaka kojem su nadjenuli predivno i ne tako često ime - Adrian. Malenog Adriana Iva je donijela na svijet u poznatoj privatnoj klinici Podobnik, a tata Bruno odmah je primio svoga sina i držao ga u naručju.

image
Copyright Gloria

Čitajte i: EKSKLUZIVNO! Bruno Petković postaje otac: Donosimo fotografije zaljubljenog para u iščekivanju prinove

Iako su vijesti da očekuju prvo dijete željeli sakriti do samog kraja, Gloria je ekskluzivno doznala za privatnu sreću popularnog para. Naime, naši fotografi su ih snimili kako izlaze iz svog stana, a na fotografijama se jasno moglo vidjeti da je Iva u visokoj trudnoći.

image
Iva Šarić s povećim trudničkim trbuhom.
COPYRIGHT GLORIA
image
Bruno Petković.
COPYRIGHT GLORIA

Da je zbog svega ushićen, potvrdio nam je i Bruno koji s Ivom živi na zajedničkoj adresi. Poznati nogometaš koji inače rijetko s medijima dijeli trenutke iz privatnog života, priznao je da ga ne smeta što je otkrivena njihova slatka tajna.

Čitajte i: Bruno Petković je s Ivom Šarić već razgovarao o ljubavi, moguće je da je zaiskrilo baš u tom trenutku...

"Nema veze što ste doznali", raspoloženo nam je kazao Petković, dodavši da se prinovi posebno raduju njegovi roditelji Ruža i Jakov te Brunin brat Matej i sestra Iva.

Za ovu lijepu vijest zna i bivši nogometni reprezentativac Jerko Leko, s kojim Iva ima dva sina - Carlosa i Leona.

Neobično povezivanje

Ljubavna priča Brune i Ive započela je vrlo neobično. Naime, krajem 2019. Iva je ekskluzivno odradila intervjuu s Brunom za emisiju Klub 7. On joj je bez suzdržavanja odgovarao na pitanja i nasmijavao je svojim dosjetkama.

Naglasio je pritom da nikad ne bi izabrao biti novinar kad se ne bi bavio nogometom, a odgovorio je i na škakljiva pitanja poput onog je li u ljubavnoj vezi. Tada je rekao da je slobodan i da uživa u slobodi, no nije dugo trebalo da se on i Iva povežu na nekoj novoj razini. U proljeće 2020. Bruno je viđen čak dva puta u Ivinom društvu, po čemu se moglo naslutiti da su postali par.

Linker
19. ožujak 2024 04:46