Obavezni outfiti

Cijela obitelj u istom: Što je Božić bez pidžame? Bogati i slavni blagdane provode u ovim ‘uniformama‘

Od kraljice Božića do hipsterskih Grincheva - čini se kao da svi poznati ovih blagdana jednostavno obožavaju taj odjevni predmet. Cijele obitelji oblače se u njega i zajedno poziraju pod borom, na terasi, kauču, u šumi ili u potkrovlju. Ovih blagdana kao da svi žele što više istaknuti da su zajedno sa svojim najmilijima i ništa drugo nije važno.

Ako je suditi prema čestitkama i fotografijama iz domova najpoznatijih zvijezda - onda je ovog Božića najveći hit odjevni predmet pidžama. I to ne bilo kakva, mora biti ista na svim ukućanima. Od otmjenih crnih svilenih, do crveno-kariranih od flanela, bijelih na zvijezde ili pak plišanih jednodijelnih - koji god model da odaberete - morate obući cijelu obitelj u iste ili slične komade.

Celine Dion

Kanadska diva Celine Dion zagrlila je svoja tri sina pored raskošne jelke. Celine i René-Charles te blizanci Nelson i Eddy obukli su iste pidžame. Bijele pidžame s crnim zvjezdicama izgledaju i cool i blagdanski. "Neka vam ovi blagdani donesu darove ljubavi, mira i dobrog zdravlja", poželjela je pjevačica.

Mariah Carey

Kao prava vladarica božićnog duha i vlasnica najpoznatije božićne pjesme Mariah Carey ozbiljno je shvatila svoj zadatak te je u svom domu raskošno obilježila ovaj blagdan. S blizancima Moroccan i Monroe pozirala je, ne jednom, nego dva puta u jednakim setovima pidžama. Božić su proslavili u svečanijim svilenim, a Štefanje u crvenim flanelnim. Neslužbena kraljica Božića, naravno, pokazala je i druge kreacije - poput crvenog pidžama odijela, ali i svečanih gala-haljina.

Demi Moore

Već je poznato da Demi Moore i njena obitelj obožavaju tematske oprave. Ovog su Božića, kako je otkrila, ipak imali tihe blagdane, a za čestitku su pozirali u snijegu ispred kuće, s maskama na licu - propisno udaljeni jedni od drugih. Svi su imali crvene ili karirane pidžame, zaogrnute toplim vestama i kaputima.

Reese Witherspoon

Glumica je nedavno oduševila božićnim vestama, koje je 'navukla' na kći i sebe, a sada je Reese Witherspoon cijelu obitelj ogrnula u plišane onesie pidžame. S cool džepovima i kapuljačama, ovaj komad, bez ikakvih problema možete prošetati i do ulice. Glumica je poželjela sretan Božić svima i otkrila kako je uspjela nagovoriti sve na fotografiju. "Trebalo mi je samo jedan sat, dva podmićivanja i tri snimanja da sve njih dovedem u jednu fotku", kazala je Reese.

Jessica Simpson

Pjevačica i poduzetnica istaknula je svoju novu fenomenalnu liniju s uskom pidžamom, ukrašenu božićnim ornamentima - a u tom joj se pridružila i starija kći Maxwell Drew. Jessica je odabrala crvenu, a Maxi zelenu.

Beckhamovi

U obitelji Posh Spice i božićna pidžama čestitka mora biti otmjena. Peteročlana obitelj s Davidom i Victoriom na čelu, obukla je crne svilene pidžame. Tata David na glavu je stavio kapu Djeda Božićnjaka i svi su složno pozirali zagrljeni.

Lily Collins

Glumica Lily Collins i zaručnik Charlie McDowell predstavili su se kao Grinchevi. Oni koji nose iste pidžame s tim božićnim likom i na glavi imaju kape Djeda Božićnjaka - ali svejedno Grinchevi. Par je sretan i nasmijan pozirao na otvorenom i poželio sretan Božić svima.

Linker
18. travanj 2024 16:37