kreću pripreme

Crkva joj napokon uslišila molitve: Nema više zapreka, Gwen Stefani ovo je godinama čekala

Pjevačica Gwen Stefani 2019. godine podnijela je molbu za poništenje braka od oca njezino troje djece, koji ju je javno osramotio i slomio joj srce, a tome se navodno nadala otkako je sa sinovima otišla od varljivog supruga, prije pet godina.

Američka pjevačica Gwen Stefani napokon je dobila vijest iz Vatikana kojoj se dugo nadala.

Njezin brak s rockerom Gavinom Rossdaleom, s kojim ima troje djece, Kingstona, Apolla i Zumu napokon je poništen od strane katoličke crkve što 51-godišnjoj Gwen daje priliku da ponovno odjene vjenčanicu i stane pred oltar.

Pripreme za veliko vjenčanje mogu početi

Gwen, koja je u braku s Gavinom bila od 2002. do 2016. godine, nakon prekida utjehu je pronašla u zagrljaju country pjevača Blakea Sheltona koji je prava suprotnost njezinom bivšem suprugu te baš poput pjevačice, jako religiozan.

image
Nakon prekida s Gavinom, Gwen je sreću pronašla u zagrljaju country pjevača
Shutterstock Editorial/Profimedia

Izvori bliski pjevačici otkrili su kako se već dugo nada crkvenom vjenčanju s Blakeom, što sve do sada nije dolazilo u obzir.

Službeni papir navodno još nije stigao na adresu Gwen Stefani, no putem telefona potvrđena joj je vijest da je Vatikan odobrio poništenje braka sa suprugom koji joj je slomio srce prije skoro pet godina.

Skrivene kćeri, partijanje i nannygate

Gwen Stefani i Gavin Rossdale godinama su bili na glasu kao kul glazbeni par kojem svi zavide, no njihova je veza bila sve sao ne idilična. Upoznali su se na zajedničkoj turneji, a zatim je Gavin pripremio veliku zabavu samo kako bi bolje upoznao Gwen. Iskre su počele frcati, a pijana noć završila je velikom ljubavnom pričom. Par se vjenčao 2002. godine te imao raskošno vjenčanje na kojem je Gwen blistala u ružičastoj vjenčanici, a nedugo nakon izmjene prstena, u javnost je iscurilo da Gavin ima 14-godišnju kći Daisy Lowe s pjevačicom Pearl Lowe.

image
Gwen i Gavin upoznali su se 1995. godine, kad su sa svojim bendovima No Doubt i Bush bili na turneji, a vjenčali se 2002.
Shutterstock Editorial/Profimedia

Gwen je brzo oprostila što je Gavin "zaboravio spomenuti" da ima kći pa je par počeo raditi na proširenju vlastite obitelji te dobio tri sina. Par je godinama uživao u bezbrižnom obiteljskom životu sve dok Gwen 2015. nije otkrila da ju suprug vara s Mindy Mann, dadiljom njihovo troje djece. Ponižena i razočarana, Gwen je nekoliko mjeseci pokušavala spasiti brak, a zatim spakirala svoje kofere, povela djecu i odlučila zaboraviti muškarca koji joj je, kako je rekla 'slomio snove'. Kasnije je i Courtney Love priznala da je spavala s Gavinom za vrijeme njegova braka s Gwen te da je pjevačica to tada oprostila. Čini se da je afera s dadiljom ipak bila kap koja je prelila čašu.

Druga prilika za sreću

Nakon prekida sa suprugom, Gwen je 2015. počela nastupati u emisiji "The Voice" kao jedan od sudaca te upoznala country pjevača Blakea Sheltona, koji je imao istu ulogu. Blake je tada još službeno bio u braku s country pjevačicom Amandom Lambert te je uskoro podnio papire za razvod, baš kao i Gwen.

Gwen i Blake počeli su besramno očijukati na javnoj televiziji, a fanove je oduševila ideja da bi se Gwen mogla ponovno skrasiti i zaliječiti svoje rane. Tako je i bilo - par je sve više vremena provodio zajedno, a romansa se pretvorila u ozbiljnu vezu u kojoj se isprepliću strast i glazbene suradnje.

image
Blake Shelton navodno se odlično slaže s troje djece Gwen Stefani
Shutterstock Editorial/Profimedia

Shelton je pjevačicu zaprosio 2020. godine, godinu i pol nakon što je podnijela službeni zahtjev za poništenjem braka, a ako je vjerovati izvorima, Gwen i Stefani ne mogu dočekati da svoju vezu ozakone pred svećenikom, što će uskoro biti moguće.

Linker
19. travanj 2024 07:56