Profimedia, AKM-GSI
NA ULICAMA NEW YORKA

Da mu je samo nekoliko centimetara više: Legendarni glumac šeće u cipelama s platformom

Na svog kolegu gleda svisoka i ima dobar razlog za to.

Bit će viši od svojeg kolege zahvaljujući malom filmskom triku: Robert De Niro gleda Al Pacina svisoka u novom filmu "The Irishman" jer nosi cipele s platformom. Dva oskarovca su snimljena u New Yorku na setu novog projekta redatelja Martina Scorsesea, a svima su za oko zapele crne cipele s platformom u kojima je ulicom šetao legendarni glumac Robert De Niro (74). Ipak, taj potez nema nikakve veze s njegovom potrebom da bude viši od kolege Al Pacina (77), već s njegovom ulogom u filmu. Naime, on je utjelovio plaćenog ubojicu Franka "Irishmana" Sheerana koji je bio poprilično visok pa je De Niro morao sa 177 centimetara "narasti" na nešto više od 190.

New York, NY  - Screen Legends Robert De Niro and Al Pacino are pictured filming their upcoming Martin Scorsese's Mob Drama
Profimedia, AKM-GSI

Profimedia, AKM-GSI

Film je utjelovljen na knjizi "I Heard You Paint Houses" Charlesa Brandta u kojoj se istražuje nestanak mafijaškog šefa Jimmyja Hoffe (Al Pacino). Slavni oskarovci ponovno glume zajedno nakon devet godina. Posljednji zajednički uradak bio je film "Pravedno ubojstvo", a iza njih su i filmovi "Vrućina" te "Kum 2" u kojem, doduše, nisu imali niti jednu zajedničku scenu. Osim njih, u "Irishmanu" se iduće godine vraćaju Joe Pesci, kojeg je Scorsese nakon dugo nagovaranja uspio "izvući" iz mirovine, Ray Romano, Anna Paquin, Bobby Cannavale te Harvey Keitel.

Linker
24. travanj 2024 02:22