Profimedia, FIA
Direktno iz kreveta

Daleko od glamura: Ovako izgleda poznata ljepotica netom nakon što se probudi

Čak i najslavnije manekenke, koje sate provode uređivajući se za revije, jedino u sigurnosti vlastitog doma mogu biti potpuno opuštene. Bez šminke i u odjeći u kojoj niti jedna od njih sigurno ne bi izašla na modnu pistu, paparazzi su uhvatili poznatu anđelicu Alessandru Ambrosio netom nakon što se digla iz kreveta.

Modne revije uvijek su prepune savršeno našminkanih manekenki. Međutim, Victorijine 'anđelice' u privatnom životu su daleko od glamura, baš poput jedne od najpoznatijih manekenki koje su surađivale s ovom velikom modnom kućom, Alessandre Ambrosio (37).

U Nike kratkim hlačicama i majci s dugim rukavima koja je otkrila njezin ravan trbuh izgledala je kao svaka žena kada se ujutro probudi. Alessandra na sebi nije imala ni trunke šminke, a kosu je svezala u neurednu punđu.

FIA EXCLU!  Alessandra Ambrosio without make and showing her flat tummy see off her boyfriend Nicola Oddi as he gets picked up by a Limousine in Brentwood...03/19/19., Image: 420630400, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, FIA
Profimedia, FIA

Iako na nju nismo navikli u ovakvim izdanjima, Victorijina anđelica čak i bez tone šminke i bikinija izgleda odlično, a jasno se vidi se da još uvijek održava formu.

FIA EXCLU!  Alessandra Ambrosio without make and showing her flat tummy see off her boyfriend Nicola Oddi as he gets picked up by a Limousine in Brentwood...03/19/19., Image: 420630526, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, FIA
Profimedia, FIA

Dok je njezin dečko Nicolo Oddi nosio torbe u limuzinu koja ga je čekala, Alessandra je izašla u dvorište kako bi se pozdravila se njim i poželjela mu sretan put. Poslije prekida 10-godišnje veze s milijunašem Jamiejem Mazurom s kojim ima i dvoje djece, lijepa Brazilka sreću je prošle godine našla s talijanskim dizajnerom s kojim od tada maksimalno uživa.

Linker
17. travanj 2024 00:43