Instagram
kome se ne sviđa, nek' ne gleda

Domaća glumica otkrila koliko se udebljala od mature i zašto nikad neće odustati od minice

U Širokom Brijegu ovih je dana veselo. Glumica Marijana Mikulić atmosferu podiže svojom veselom družinom uvijek spremnom na avanture, ali i odjevnim kombinacijama pri kojima je, kako kaže, uvijek bila 'bez pardona'.

Domaća glumica Marijana Mikulić s obitelji je provela uzbudljivo ljetovanje. Nakon guštanja na Korčuli vesela ekipa uputila se u glumičinu rodnu Hercegovinu.

"Kod kuće" Marijana uživa u opuštanju i igranju s djecom, a tu i tamo iz kozmetičke torbice izvadi crveni ruž, odjene najljepšu haljinu i izađe na piće, naravno u društvu svoje razigrane obitelji.

U Širokom Brijegu Marijana je uvjetno rečeno proslavila i 20. godišnjicu mature. Kažemo uvjetno, jer ju je obilježila sama, zbog propisanih mjera usred koronavirusa.

Uz fotografiju na kojoj odjevena u haljinu cvjetnog uzorka i bež čizme u kojima skače ispred ogledala, napisala je: "2020., 20 godina mature. Zbog pandemije nema proslave".

Fanovi na Instagramu doznali su i koliko se u tih dvadeset godina Marijana promijenila, odnosno koliko je ostala ista.

"20 godina starija, 15 kila teža, nimalo mudrija, i još uvijek bez pardona u minjaku. Kome se ne sviđa, nek' ne gleda, meni je hit", dodala je Marijana i privukla hrpu komplimenata na temu odjevnog stila.

Čitajte i...

Domaća glumica u vapaju: 'Dijete mi je završilo u bolnici, beba ne želi zaspati, profil su mi hakirali'

Obiteljska idila Marijane Mikulić, nakon mora posjetili Hercegovinu: 'Upoznajemo mamin kraj'

Žene mu 'čuvaju leđa': Ministar Beroš s Hvara sa suprugom i Ninom Badrić poslao snažnu poruku

Linker
16. travanj 2024 16:45