Mary Kate Olsen
 MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Opaki razvod

Drama se nastavlja: 'Ne možete kontrolirati djevojku koja je na milijarderskom putu od svoje rane mladosti'

Glumica Mary-Kate Olsen želi hitan razvod od Oliviera Sarkozya. Glumica se boji da ne ostane na cesti, jer ju suprug želi izbaciti iz stana. Drama se nastavlja pa je proslavljena glumica konačno progovorila o situaciji koja ju je skroz zatekla.

Top celebrity tema u Americi trenutno je Mary-Kate Olsen (33), svi napeto prate što će se sljedeće dogoditi, a o svemu se oglasila i popularna dizajnerica i glumica. Dok karantena još traje, Olsen je u strahu da će, zbog razvoda kojeg je zatražila, zauvijek izgubiti nekretninu u kojoj je živjela sa suprugom. Od suda je tražila hitno odobrenje kako bi mogla predati zahtjev za razvod nazvavši slučaj ''od ključne važnosti''.

Sud je zahtjev odbio, jer se zahtjevi trenutno ne odobravaju zbog krize uzorkovane koronavirusom, osim ako sudac slučaj ne smatra ''bitnim''.

''Smatram da je ovaj zahtjev bitan i ključan, jer je Sarkozy raskinuo najamninu bez mog znanja'', izjavila je za People.

Mary-Kate Olsen and Olivier Sarkozy
38th Annual Hampton Classic Horse Show in Bridgehampton, New York, America - 01 Sep 2013, Image: 519085187, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Mediapunch / Shutterstock Editorial / Profimedia
Mediapunch / Shutterstock Editorial / Profimedia
Mary-Kate Olsen želi što prije na sud, ali sud ju je odbio.

Zvijezda ''Pune kuće'' u šoku je i ne može vjerovati da joj se to događa. ''Ponavljam još jednom važnost mog razloga, muž očekuje da se iz našeg stana iselim u ponedjeljak, 18. svibnja, a još traje karantena i u strahu sam oko koronavirusa. Zgrožena sam da me pokušava lišiti stana u kojem smo živjeli, ako mu to pođe za rukom, izgubit ću svoj dom, ali i brojne uspomene'', rekla je Mary-Kate.

Sarkozy vrši pritisak na Mary-Kate, jer je već otkazao stan i povratka više nema, navode američki mediji.

''Nemoguće da je da se iselim tako brzo. Ne mogu isprazniti stan do ponedjeljka i nemoguće je u tako kratkom roku pronaći novi'', rekla je Olsen. Glasnogovornik suda Lucian Chalfen rekao je da je sudac odlučio kako to nije bitan slučaj i kako nema namjeru ubrzati proceduru.

Čini se da će glumica morati pričekati da se sudovi otvore pa da krene s procesom razvoda.

Olivier Sarkozy and Mary-Kate Olsen
26th Annual 'Take Home a Nude Art Party and Auction' to benefit the New York Academy of Art, Sothebys, New York, USA - 11 Oct 2017, Image: 519219628, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia
MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia
Sarkozy je otkazao stan bez njezinog znanja.

Počeli su curiti i van i razlozi razvoda, prema neslužbenim informacijama Sarkozy je želio da Olsen bude manje fokusirana na karijeru, a više uživa u bračnom životu, no neimenovani izvor za People kaže: ''Ne možete kontrolirati djevojku koja je na milijarderskom putu od svoje rane mladosti''.

Par je svoju ljubavnu priču započeo 2012. godine, a vjenčali su se tri godine kasnije. Zvijezdi ''Pune kuće'' ovo je prvi brak , a Olivieru drugi.

Čitajte i:

Tjera ju iz stana! Mary-Kate Olsen razvodi se od Sarkozyja nakon četiri godine braka

Mary-Kate i Ashley Olsen lansirale dva nova mirisa

Mary-Kate i Ashley Olsen po prvi put dizajnirale vjenčanicu

Mary-Kate Olsen i Olivier Sarkozy vjenčali se nakon tri godine veze

Mary Kate i Ashley Olsen su inovatorice godine

Linker
16. travanj 2024 00:26