Na Sustipanu

Ekskluzivne fotografije! Marko Livaja i Iris Rajčić krstili sina Lorenza, među uzvanicima Ana Gruica Uglešić i Lana Pavić

Lorenzo, kojeg je Iris na svijet donijela u ožujku, primio je sveto krštenje i to u crkvici na idiličnom poluotoku Sustipanu.

Nogometaš Marko Livaja, koji je nedavno odlučio ostati u Hajduku, i njegova životna partnerica Iris Rajčić krstili su petomjesečnog sina Lorenza u crkvi na Sustipanu, manjem poluotoku smještenom nedaleko od središta grada Splita. Lorenzo je njihovo drugo dijete koje su dobili u ožujku ove godine, a 2017. par je dobio kćerkicu Elizabet.

image
Među uzvanicima bila je i glumica Ana Gruica Uglešić.

NIKOLA VILIĆ/CROPIX

Čitajte i: Tko je Iris Rajčić - žena koju slavi cijeli Split? 'Zločestog dečka' hrvatskog nogometa uspjela je nagovoriti da ostane

Domaća glumica Ana Gruica Uglešić bila je kuma malome Lorenzu, a osim nje, krštenju je prisustvovala i TV urednica i novinarka Lana Pavić. Slavlje nakon obreda u crkvi nastavilo se u hotelu Park.

image
Marko Livaja iznenadio je crvenim tenisicama.
NIKOLA VILIĆ/CROPIX
image
Livaja, Iris, maleni Lorenzo i kuma.
NIKOLA VILIĆ/CROPIX

Iris, Lorenzova kuma i Ana Gruica bile su u elegantnim bijelim izdanjima, dok je Livaja iznenadio plavim odijelom i - crvenim tenisicama.

image
Slavlje se nastavio u hotelu Park u Splitu.

NIKOLA VILIĆ/CROPIX

Iris je na snimanju obljetničke kampanje splitske modne kreatorice Monike Sablić progovorila o sinu Lorenzu i suprugovom ostanku u Splitu.

Čitajte i: Omiljena Splićanka Iris Rajčić o sinu Lorenzu: 'Predivna je beba, spava, jede, stalno je nasmijan'

"Sve važno u životu dogodilo mi se u proteklom desetljeću. Upoznala sam Marka, zajedno smo dobili dvoje djece te sam počela graditi karijeru instruktorice fitnessa", rekla je Iris.

Dodala je da je maleni predivno dijete koje samo spava, jede i smije se, a malena Elizabet uskoro će krenuti u vrtić.

Iako su mnogi pretpostavili da bi drugo dijete na svijet mogla donijeti u nekom od privatnih rodilišta u Ateni, gdje su ona i njezin dugogodišnji partner živjeli zadnje četiri godine, Iris je jednom prilikom rekla kaže da su se oboje odmah složili oko Zagreba.

Čitajte i: Prvo beba, pa vjenčanje: Iris Rajčić govori o trudnoći i otkriva kad će je Marko Livaja odvesti pred oltar

"U Zagrebu sam rodila i Elizabetu, a trudnoću mi je vodila doktorica Vesna Košec koja i sada brine o meni. Osim toga, Zagreb mi je drugi dom jer sam u njemu živjela dugi niz godina dok sam bila u modnim vodama", rekla je tijekom trudnoće s Lorenzom.

Iako je Livaja dobio milijunske inozemne ponude raznih klubova, ipak je potpisao trogodišnji ugovor s domaćim klubom u kojem je i počeo svoju nogometnu karijeru. Tome je kumovala i njegova Iris koja je na svom Instagramu dijelila objave Livajinih fanova i navijača Hajduka.

Linker
18. travanj 2024 07:58