Ella Dvornik
 Marko Todorov / Hanza media
Nije mogla više izdržati

Ella Dvornik bijesna zbog komentara na stajling Mije Negovetić: 'Nijednog muškog nisu razvukli kao nju'

Domaću influencericu razljutili su komentari u medijima i na društvenim mrežama o stajlingu Mije Negovetić, kojoj zamjeraju da je na pozornicu došla 'preobična', pa je na svom Instagramu podijelila poduži komentar.

Samo nekoliko dana nakon Dore, komentari o nastupima naših pjevača još uvijek pljušte na sve strane, a najviše njih vrti se oko 17-godišnje Mije Negovetić kojoj je pobjeda nad Damirom Kedžom izmakla za dlaku.

Njezinom pjevanju mnogi nisu imali što prigovoriti, no zato su se našli dužni prokomentirati njezin stajling, koji bi, "trebao biti više svjetski".

Opatija, 290220.
Sportska dvorana Marino Cvetkovic.
Poznati na crvenom tepihu uoci glazbenih dana HRT-a u Opatiji. Dora, izbor za pjesmu Eurovizije.
Na fotografiji: Mia Negovetic.
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
Matija Djanjesic / Hanza Media
Mia Negovetić

Mia se na Dori pojavila u kožnim hlačama s tregerima, topiću, jakni i tenisicama, što je primjeren look za jednu tinejdžericu, no nekome je takav "običan" stajling ipak bio trn u oku. Osim toga, Mia je nosila dioptrijske naočale kojima, po mišljenju nekih pojedinaca, nije mjesto na sceni. Svi ti komentari razljutili su influencericu Ellu Dvornik koja je na svom Instagramu objavila poduži komentar u kojem se osvrnula na Mijino "rastezanje" po medijima:

"E jesu raskasapili malu Miu u medijima, odvratno. Šta je obukla, šta nije, šta je trebala, zašto nije, refren ono, refren ovo. Nijednog muškog nisu toliko razvukli kao nju. Cura ima 17 godina! Izvedba savršena! Možda nije imala najbolji styling na svijetu, al nemaju svi par tisuća eura da izgledaju kao Lady Gaga, pogotovo ne 17. Godišnjakinje...Što su svi glasni i puni kritika, a nitko se nije ponudio curi napravit nešto za nastup. Zaključak, za dobrim konjem prašina se diže" napisala je Ella u Insta Storyju.

Opatija, 290220.
Sportska dvorana Marino Cvetkovic.
Glazbeni dani HRT-a u Opatiji. Dora, izbor za pjesmu Eurovizije.
Na fotografiji: Mia Negovetic.
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
Matija Djanjesic / Hanza Media
Mia Negovetić

Iako je izgubila, Mia je za Gloriu.hr otkrila kako je zadovoljna svojim nastupom, a Damiru Kedži želi svu sreću u Rotterdamu na Euroviziji. Ipak, priznala je da je ipak malo razočarana:

"Ma ne, ne bih rekla da me boli, ali da sam malo razočarana, jesam, jer je bilo "za dlaku". Stvarno sam htjela ja biti ta koja će ići u Rotterdam i dati sve od sebe da predstavim svoju zemlju na najbolji mogući način. Svakako čestitam Kedži na pobjedi i želim mu svu sreću na Eurosongu. Nadam se da će Europa prepoznati Kedžinu emociju bez obzira na to što baš neće shvatiti tekst onako "na prvu"", rekla je Mia.

Cijeli intervju pročitajte ovdje, a pogledajte i naš Speed date s Mijom!

Linker
19. travanj 2024 01:05