Berislava Picek/ CROPIX
Dirljiva posveta

Emotivna Franka Batelić sinu Viktoru: 'Briga samo raste, ali nema toga što mama ne može'

Otkako je u siječnju ove godine postala majka, domaća je pjevačica pronašla novi smisao života. Potvrdila je to i dirljivom posvetom sinu Viktoru na Instagramu

Pjevačica Franka Batelić (28) i njezin suprug, nogometaš Vedran Ćorluka (34) već osam mjeseci uživaju u čarima roditeljstva. Njihova ljubav poprimila je sasvim novo značenje, a koliko im je sin Viktor promijenio život Franka je opisala na Instagramu.

Objavila je svoju fotografiju iz šestog mjeseca trudnoće te sentimentalno napisala: "Prije samo godinu dana, kada sam mislila da imam veliki trbuh i da znam što me čeka... I onda stigne Viktor, preokrene mi život, resetira ga na nulu i krenem s njim ponovno učiti, smijati se drugačije, intenzivnije, voljeti svemirski, previše. Shvatim da dan ima premalo minuta, da je san neuhvatljiv, da briga samo raste, da nema toga što mama ne može i da nema osjećaja ravnog onome kada ti se dijete nasmije i baci u zagrljaj. Maleni, znatiželjni dječače, biti ću tvoj štit, kad ga trebaš. Bit ću tvoj vodič, kada zagusti. A ti leti... slobodan. Ja sam uvijek tu da te ulovim. Sada te idem gledati kako spavaš i uhvatiti te za ruku, koja svakim danom sve više raste u mojoj i uskoro će prerasti moj dlan, ali čvrsto ću ju stisnuti da ovaj trenutak ukradem zauvijek", piše pjevačica.

View this post on Instagram

Prije samo godinu dana, kada sam mislila da imam veliki trbuh (6 mjeseci trudna) ... Kada sam mislila da znam što me čeka. I onda stigne Viktor i preokrene mi život, resetira ga na nulu i krenem zajedno s njim ponovno učiti, smijati se drugačije, intenzivnije, voljeti svemirski, previše. Shvatim da dan ima premalo minuta, da je san neuhvatljiv, da briga samo raste, da nema toga što mama ne može i da nema osjećaja ravnog onome kada ti se dijete nasmije i baci u zagrljaj.... Maleni, znatiželjni dječače, biti ću tvoj štit, kad ga trebaš... tvoj vodič, kada zagusti. A ti leti.. slobodan. Ja sam uvijek tu da te ulovim...A sada te idem gledati kako spavaš i uhvatiti te za ruku, koja svakim danom sve više raste u mojoj i uskoro će prerasti moj dlan... ali čvrsto ću ju stisnuti da ovaj trenutak ukradem zauvijek. #bitimama #bittersweet #tb #pregnancymoments

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Nerijetko je na društvenim mrežama emotivan i Vedran Ćorluka koji sina od milja zove Viki.

Nježne fotografije oca i sina u samo nekoliko sati dobivaju po 30 tisuća lajkova.

Podsjetimo, Vedran i Franka vjenčali su se nakon šest godine veze, u srpnju 2018. u njezinoj rodnoj Istri. Nakon obreda u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije, s obitelji i prijateljima slavili su na luksuznom imanju Meneghetti.

Bale, 210718.
Vjencanje Franke Batelic i Vedrana Corluke u malom istarskom gradicu Bale.
Na fotografiji: Vedran Corluka i Franka Batelic.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Sebelic / Hanza media
Vjenčanje Franke Batelić i Vedrana Ćorluke

ČITAJTE I:

Vjenčali se Franka i Čarli! Mladenka uskočila u vjenčanicu koju nije ni isprobala

Franka Batelić misli da sanja: 'Rasprsnut ću se od sreće, neka me netko uštipne'

Tuga koja je uvijek prisutna. Franka Batelić prisjetila se voljenog oca: 'Volim te'

Linker
19. travanj 2024 05:06