Strasti na ulicama zagreba

Fotografije sve otkrivaju: Šarmantni Vito potpuno je zaludio Jelenu Veljaču

Naši fotografi uhvatili su Jelenu Veljaču i Vitu Turšića na romantičnoj večeri u srcu Zagreba gdje su osim razgovora razmjenjivali zaljubljene poglede...

Spisateljica i producentica Jelena Veljača i da želi ne može sakriti koliko joj je nova ljubav zavrtjela glavom. S novim partnerom, bivšim savjetnikom nekadašnje predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, Vitom Turšićem, snimljena je na terasi jednog zagrebačkog restorana u srcu grada gdje su se družili na večeri uz čašu vina.

image
FOTOGRAFIJE: DAMJAN TADIC/CROPIX CROPIX
image
FOTOGRAFIJE: DAMJAN TADIC/CROPIX

U šarmantnog zavodnika Vitu Turšića Jelena Veljača se zaljubila tijekom ljeta kada je bila gošća njegovog podcasta "BizCasting" gdje su razgovarali o ženskim pravima.

image
FOTOGRAFIJE: DAMJAN TADIC/CROPIX

"Iako je lipanj, danas je s nama Jelena Veljača", najavio ju je tada u svojoj emisiji, a ona mu je uzvratila kako su "pošalice na račun njezinog prezimena toliko neduhovite i loše da nisu vrijedne spomena, baš poput ove". No, Vito se ubrzo izvukao svojom elokventnošću i nastavili su razgovor u ugodnom tonu koji je poslije prerastao u nešto puno više.

"Vito i ja smo od prvog trenutka upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju, dakle uopće nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav. On je briljantno pametan, utješno iskren, nježan i beskrajno duhovit", rekla je nedavno u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju potvrdivši kako bi pristala i na treći brak.

image
FOTOGRAFIJE: DAMJAN TADIC/CROPIX

"Bih, teoretski, jer vjerujem u ljubav i jer vjerujem u odnose koji traju. S druge strane, nakon dva teška razvoda, teška u emotivnom smislu, zaista bih morala duplo vjerovati da je taj treći put "zaista zauvijek". Mislim da bi treći brak djelovao pomalo bizarno, kao neki motiv iz sapunice. S tim da, moram priznati, malo se i bojim svoje spontanosti i impulzivnosti kad je u pitanju ljubav: toliko me omađija da sam zapravo, kad je prava ljubav u pitanju, na sve spremna, pa onda ne vidim zašto bi brak bio isključen", rekla je.

image
FOTOGRAFIJE: DAMJAN TADIC/CROPIX

Veljača iza sebe ima propali brak s glumcem Jankom Popovićem Volarićem te Draženom Čučekom s kojim je dobila i kći Lenu. Turšić je također razveden i ima dvoje djece, a u braku je bio sa ženom istog imena - Jelenom Mesić Turšić koja pak stasom neodoljivo nalikuje na Jelenu Veljaču.

View this post on Instagram

ova jesen je najljepša.

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

ČITAJTE I:

VELIKI INTERVJU U GLORIJI Jelena Veljača između prosvjeda, ljubavi i nove serije

Dražen Čuček prvi put govori o propalom braku: 'Nedostajao mi je osjećaj poštovanja, moj osobni prostor, sloboda i glas...'

Jelena Veljača: 'U novoj godini si želim još djece jer sam se pronašla u majčinstvu'

Linker
19. travanj 2024 03:41