Instagram
slavi žensku ljepotu

Franka Batelić u izazovnom izdanju ima važnu poruku: 'Obećaj si da ćeš se brinuti o sebi'

Glazbenica je neizmjerno zahvalna što joj je u život ušao sin Viktor, koji je njezina velika inspiracija.

Glazbenica je neizmjerno zahvalna što joj je u život ušao sin Viktor, koji je njezina velika inspiracija.

"Nakon devet mjeseci trudnoće shvatiš koliko je žensko tijelo nevjerojatno. Koliko pojma nisam imala što sve može izdržati. I naučiš ga voljeti i poštovati. Neizmjerno. Prije godinu dana vjerojatno ne bih objavila ovu fotku, ili bi ju pak doživljavala na drugačiji način. Cure, žene - naša su tijela prelijepa, čudesna. Pogledaj se u ogledalo i obećaj si da ćeš se brinuti o sebi i svom tijelu i prihvatiti ga u svim njegovim fazama, promjenama. Jer upravo tu leži ženska supermoć. Budimo ponosne!", napisala je na Instagramu Franka Batelić koja većinu vremena provodi uz svog devetomjesečnog dječaka Viktora kojem često piše emotivne posvete...

"Maleni, znatiželjni dječače, bit ću tvoj štit, kad ga trebaš. Bit ću tvoj vodič, kada zagusti. A ti leti... slobodan. Ja sam uvijek tu da te ulovim. Sada te idem gledati kako spavaš i uhvatiti te za ruku, koja svakim danom sve više raste u mojoj i uskoro će prerasti moj dlan, ali čvrsto ću ju stisnuti da ovaj trenutak ukradem zauvijek", napisala je nedavno pjevačica koja otvoreno hvali svog supruga Vedrana Ćorluku.

Podsjetimo, Vedran i Franka vjenčali su se nakon šest godine veze, u srpnju 2018. u njezinoj rodnoj Istri. Nakon obreda u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije, s obitelji i prijateljima slavili su na luksuznom imanju Meneghetti.

Čitajte i:

'S tobom je život muzika': Franka gušta u zadnjim danima ljeta u najboljem društvu

Franka blista u neonskom kavezu, ima novosti i poručuje: 'Nešto drugačije, hrabrije, odvažnije!'

Wow! Franka Batelić u rekordnom roku vratila je formu - pet mjeseci nakon poroda obara s nogu

Linker
26. travanj 2024 00:02