SLAVNI PAR

Georgina Rodriguez ne može dočekati da je Ronaldo zaprosi: ‘Daj Bože...‘

Trailer Netflixovog hita o životu Georgine Rodriguez pokrenuo je još veću znatiželju jer otkrivaju detalje iz ljubavnog života žene koja je osvojila srce popularnog nogometaša.

O ljubavi između slavnog nogometaša Cristiana Ronalda i životu njegove Georgine Rodriguez Netflix je snimio film, očekuje se da će se ovaj hit prikazati krajem godine, no iscječci koji su pokazani već sad su zaintrigirali javnost. U njima se vidi da prijatelji ispituju Georginu hoće li nogometaš Manchester Uniteda uskoro kleknuti i zaprositi je, ona odgovara: "To ne ovisi o meni...Daj Bože".

Rečenica je to koja najavljuje sadržaj "Soy Georgina", a koji prati obiteljski život i druženja s prijateljima žene koja je ukrala srce mnogima omiljenog nogometaša. Javnost će vidjeti kako Georgina organizira kućne zabave, kako se moli u crkvi, kako pozira na crvenom tepihu, ali i kako uživa u obiteljskom životu s Ronaldom s kojim ima trogodišnju kćer Alanu Martinu.

Pogledajte video

Čitajte i: To si može priuštiti samo on: Cristiano Ronaldo izolaciju provodi u multimilijunskoj vili s pogledom na ocean

Ronaldova majka prekinula loše glasine

I dok mnogi jedva čekaju vidjeti odnos Ronaldove majke Dolores Averio i Georgine za koji su se pokrenule glasine da nije bajan, u međuvremenu je Georginina svekrva prekinula glasine nazvavši je dobrom djevojkom i velikom podrškom njezinom sinu.

image
Krajem godine izlazi 'Soy Georgina' o životu slavne ljepotice.
SHUTTERSTOCK/EDITORIAL: PRROFIMEDIA

Čitajte i: Georgina Rodriguez nosi omiljeni bob: Nova frizura za novu stranicu u životu jedne od najpoznatijih žena svijeta

"Georgina je dobra djevojka. Cristiano je izvrstan otac, ali također ima ljude koji mu pomažu. Djeca imaju dadilje i osoblje koje odrađuje puno stvari. Četvero djece je dosta posla. Georgina je velika podrška Cristianu, u to nema sumnje", rekla je Dolores Averio za strane medije priznavši pritom kako obožava nogomet kojeg prati čak i ako njezin sin ne igra.

image
Par zajedno ima kćer Alanu Martinu.
SHUTTERSTOCK/EDITORIAL:PROFIMEDIA

Ponosna baka

Zbog toga je posebno veseli unuk kojeg Ronaldo ima iz prethodne veze, 11-godišnji Ronaldo Junior koji je, prema njoj, već sada bolji od tate u tim godinama.

"Pitala sam sina hoće li postati nogometni trener kada prestane igrati nogomet. Rekao mi je da želi uživati u životu i da će igrati nogomet do četrdesete. Moj unuk igra nogomet bolje od Ronalda kad je bio u njegovim godinama. Moj sin nije imao trenera, a danas je Ronaldo trener svome sinu", izjavila je ponosna baka.

Linker
20. travanj 2024 00:07