Gigi Hadid na reviji modne kuće Chanel početkom ožujka u Parizu
 Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia
Zanimljiva djevojka

Gigi Hadid prijateljicama odgovarala na intimna pitanja. Progovorila o svojoj odluci da živi na selu

Jedna od najpoznatijih manekenki današnjice, mlada Gigi Hadid, odgovarala je za Harper's Bazaar na pitanja koja su joj postavile njezine slavne prijateljice. Otkrila je tom prilikom zanimljive detalje o sebi.

Manekenka Gigi Hadid snimila je editorijal za Harper's Bazaar i pritom odgovarala na pitanja svojih slavnih prijateljica. Iako se ne bi baš dobro snašle u novinarskim vodama, slavne dame ipak su uspjele iz Gigi izvući zanimljive stvari. Budući da su s njom jako bliske, postavile su pitanja i iskoristile činjenicu da o Hadid znaju sve i svašta.

Tenisačica Serena Williams tako je od Gigi htjela saznati kako to da je uvijek ista - od svoje 16. godine nije se nimalo promijenila.

Vjerujem da se sve događa s razlogom, čak i one ružne stvari.

"Uvijek sam se vidjela istom, iako sam neke ciljeve i snove otad ostvarila, iznutra sam ostala ista, osoba sam koja je okrenuta samorefleksiji i održavanju integriteta u svemu što radim. I Bik sam u horoskopu, možda i to ima neke veze. Nastojim vidjeti dobro u ljudima i vjerovati da svi žele napredovati i rasti svakog dana.

/Gigi Hadid, Serena Williams
Tommy Hilfiger 'American Dreamer' book launch Party, New York, USA - 01 Nov 2016, Image: 304530690, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: H. Walker/WWD / Shutterstock Editorial / Profimedia
H. Walker/WWD / Shutterstock Editorial / Profimedia
Serena Williams i Gigi Hadid na zabavi Tommyja Hilfigera u New Yorku 2016. godine

Glazbenica Taylor Swift je, pak, oduševljena kako Gigi brzo reagira na nove i stresne situacije.

"Iskrenost je uvijek dobar put, čak i kada je teško i čudno, nikada ne možeš pogriješiti ako si iskrena i govoriš svoju istinu. Uvijek naučiš nešto iz toga".

 reunite  as they seen leaving Taylor's Tribeca apartment after a sleep over and heading to Philadelphia for
MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Taylor Swift i Gigi Hadid u izlasku na kavu

Ne moram se brinuti svakog dana kako mi kosa izgleda, jesam li našminkana ili fotografirana.

Nešto prizemnija u pitanjima bila je manekenka Kendall Jenner. Zanimalo ju je čemu je Gigi naučio život na farmi.

MILAN, ITALY  - The American Models Gigi Hadid and Kendall Jenner are seen arriving at Versace Fashion Show in Milan, Italy.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 500120273, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, GERMANY, ITALY, SWITZERLAND, Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Gigi Hadid i Kendall Jenner u Milanu na reviji modne kuće Versace

"Farma je u moj život vratila one male užitke, dopustila mi je da si dane ispunim onime što me čini sretnom. Umjetnost, vrtlarenje, joga, kuhanje, provođenje vremena s bližnjima i sa svojim životinjama. Izvan grada se osjećam kao da sam ponovno dijete, ta sloboda me izliječila", priznala je Gigi.

Izrađuje stolice, objasnila i zašto

Voditelju Jimmyju Fallonu priznala je gdje je pojela najbolji burger zadnje vrijeme, a glumica Blake Lively Gigi je pitala što ju je inspiriralo da rukama izrađuje stolice.

- New York, NY - 10/16/2017 - New York Screening of ALL I SEE IS YOU Starring Blake Lively 

-PICTURED: Blake Lively,Gigi Hadid
-, Image: 353235556, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia
MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia
Blake Lively i Gigi Hadid na premijeri filma 2017. godine u New Yorku

"Kada sam na farmi, zabavlja me baviti se novim stvarima i provjeravati mogu li se izvući. Obožavam stvarati, ne moram nužno uspjeti u tome svaki put. Zapravo, puno se može naučiti iz pokušaja, ne moram svaki put biti uspješna u svemu što radim, no mogu poboljšavati svoj rad i biti bolja.

Linker
16. travanj 2024 16:01