Joško Šupić / CROPIX
Čestitke stižu sa svih stana

Glazbena diva Zorica Kondža slavi vjenčanje sina! Oženio se njen Toni, a ona nije mogla skrit suze

Sin glazbene dive Zorice Kondže - Toni Banov prošlog se vikenda oženio, a svadbenu svečanost nije spriječila ni situacija s koronavirusom.

Splitska pjevačica Zorica Kondža objavila je tijekom vikenda radosnu vijest: 'Oženija se Toni!', napisala je uz fotografiju na kojoj je i njezina kolegica Doris Dragović. Pjevačici koju obožavaju generacije, očekivano, odmah su počele stizati čestitke sa svih strana.

Posebno emotivno, otkrila nam je naša glazbena diva, bilo je kada su ona i suprug svom sinu Toniju Banovu i snahi u crkvi priredili glazbenu poslasticu. Legendarna Ave Marija u interpretaciji Zorice Kondže i uz glazbenu pratnju njenog Joška, sigurni smo, mnoge je dirnula.

"To mi je bija jedan od najtežh nastupa, jer se radi o mom sinu. Preemotivno... Suze nisu izostale." rekla nam je Zorica.

Prvi ples mladenci su izveli uz pjesmu "Najdraže moje".

Pjesma je to Joška Banova koju su, podsjetimo, svojevremeno pjevali Zorica i Vinko Coce.

Joško Šupić / CROPIX
Zorica je ponosna majka tri sina, a sva trojica zaljubljenici su u glazbu - baš poput svojih poznatih roditelja.

Poznata mama i sin Toni jako su povezani. Osim što su u bendu, 2008. zajedno su nastupili na Dori s pjesmom "Za tobom luda".

Toni je završio Akademiju dramskih umjetnosti, smjer film, a kako su mu i majka i otac glazbenici, nikoga nije iznenadilo što je i on krenuo njihovim stopama i što svira s roditeljima.

Joško Šupić / CROPIX
Zorica Kondža puca od ponosa jer se njezin sin Toni oženio tijekom vikenda.

Pjevačica je u svom splitskom domu blažena među muškarcima. Osim Tonija, Zorica Kondža i Joško Banov imaju, naime, još dva sina: Ivana i Luku. Dečki je veoma poštuju, o svemu mogu otvoreno razgovarati, a pomažu joj i u kućanskim poslovima. Ipak, najljepši trenuci su joj oni kad svi spontano nešto zapjevaju i zasviraju.

Facebook/ Zorica Kondža

VIDEO | Zorica Kondža o obitelji: 'S 43 godine rodim treće dijete, govorili su mi da mi je karijera gotova'

Nedavno se Zorica Kondža otvorila na eventu Gloria osobno na kojoj je tema bila "Familja". Tada je ispričala s kakvim komentarima se morala nositi kada je u 43. godini rodila trećeg sina...

"S 43 godine rodim treće dijete. Najprije su mi prijateljice rekle - pa nećeš valjda roditi? Jesi normalna? Ja sam takva da sam rekla - a koja je druga opcija? Nema je...". No, ona je ostala čvrsto pri svojim uvjerenjima, iznijela je trudnoću i rodila treće dijete.

"Zatim su mi govorili - sad ti je karijera gotova! Ne možeš s 43 godine, još treće dijete, gotova ti je karijera, nećeš više zapjevati. Ja sam rekla, a dobro, ako tako treba biti, tako će biti!", smireno je prihvatila sve kritike Zorica, a takve prognoze, naravno, nikad se nisu ostvarile.

Sretna i ponosna majka dočekala je oženiti sina, a mi joj ovom prigodom čestitamo.

Čitajte i:

'Počelo je bezazleno, nisam znala da li sam sposobna za to. Probleme sam dijelila s najbližima i nikad nisam razmišljala nosim li markirano'

Domaće zvijezde zajedno u borbi protiv raka

Linker
20. travanj 2024 04:49