Karla Jurić
urnebesne fotografije

Glumica nakon iskustva koje se ne zaboravlja: 'Dosta mi je za dva života'

Produženi vikend za pamćenje doživjela je glumica Bojana Gregorić Vejzović koja je uz svoju obitelj posjetila Fun Park Biograd i tamo pokazala sva svoja lica, od oduševljenja do straha, nakon što se odvažila isprobati adrenalinske vožnje.

"Oni me stvarno uspijevaju nagovoriti na sve, i još su me potajno snimili... Uživate li vi u produženom vikendu?, napisala je kraj urnebesnih spontanih fotografija glumica Bojana Gregorić Vejzović koja se nakon iskustva u brzom vlakiću ipak odlučila za vrtuljke.

"Meni je treskanja i adrenalina unutar ova tri mjeseca dosta za dva života", dodala je poznata glumica kada se domogla tla.

Na avanturu koju će još dugo pamtiti Bojana se odlučila na nagovor svoje djece Raula i Zoe, kako bi proslavili kraj netipične školske godine.

Fun Park Biograd zabavni je park za cijelu obitelj. Najveća atrakcija je vagon koji se liftom penje na visinu od 20 metara te se spušta velikom brzinom u vodu. Fun Park Biograd u svojoj ponudi ima i više adrenalinskih atrakcija poput rollercoastera, ferris wheela, spinning coastera te brojnih drugih atrakcija. Dočekat će vas i mađioničari, žongleri, cirkusanti, stand-up komičari i slični performeri.

Sreća uz Enesa

Bojana je u trinaest godina dugom, sretnom braku s kolegom glumcem Enes Vejzovićem kojem je nedavno emotivnom objavom čestitala rođendan. "Živio ljubavi! Ti si vjetar u jedrima, stijena koja čuva od nemilosrdne bure, s tobom se uvijek smijem... Sretan ti rođendan! Volim te", napisala je Bojana suprugu. Formulu za sretan i ispunjen brak nema, ali sretna je da su si u svemu velika potpora.

instagram

"Kad bih znala tu formulu za sretan brak, mislim da bih je mogla prodati za dobre pare. Kao djevojka zazirala sam od pomisli da budem s čovjekom iz branše, no onda sam se ludo zaljubila baš u Enesa. Mnogo vremena provodimo zajedno i razumijemo problematiku čudnog radnog vremena. Gluma i općenito umjetnički poslovi su nešto što ne možete ostaviti u uredu, odnosno kazalištu, i ne razmišljati o tome kod kuće. Ta vrsta podupiranja je neizmjerno važna. Ljubav počinje u strasti i zanesenosti, no prijateljstvo, kompromis i podrška čine je čvrstom - priznala je jednom prilikom zagrebačka glumica.

Čitajte i:

Što li joj je muž skrivio? Poznata glumica u karanteni napravila ono što bi se malo tko od nas usudio

Bojana Gregorić Vejzović: 'Srce mi se slomilo u tisuću komada'

Bojana Gregorić Vejzović jurila je špicom, ali ovako podvrnute traperice su svi zapamtili

Linker
16. travanj 2024 17:09