SELMA BLAIR

Glumica se slomila tijekom blagdana: ‘Plačem i imam problema s budnošću‘

Zbog opake autoimune bolesti s kojom se bori od 2018. godine, Selma Blair u rizičnoj je skupini od koronavirusa. Ovih je blagdana na Instagramu podijelila koliko joj teško pada cijela situacija vezana uz COVID, zbog koje je blagdane provela sama sa sinom, prvi puta bez voljene, nedavno preminule majke.

"Tihi Božić. Nismo vidjeli svoje prijatelje ni obitelj, osim naše malene grupe. Imam problema s budnošću i plačem. Znam da praznici nekima mogu biti teški. Prvo kada pomislim na nedavno preminulu majku, zatim na COVID. Nikada više no sada nisam priželjkivala više nade za ovaj svijet, za zdravstvene radnike, učitelje, vlasnike restorana. Ponizno zahvaljujem što sam ovdje.”, napisala je glumica Selma Blair osvrnuvši se na svoju malu intimnu proslavu blagdana usred pandemije koronavirusa, koja je uključivala samo nju i devetogodišnjeg sina Arthura, osvrnuvši se na iznimno tešku 2020.godinu.

Njezina majka Molly Cooke preminula je u svibnju, a glumica se s ogromnim gubitkom teško nosi. Posebno su joj teški blagdanski dani.

Ranije ove godine, nedugo nakon što je pandemija COVID-19 pogodila SAD, Blair - koja je javno otkrila da ima multiplu sklerozu u listopadu 2018. i od tada je otvorena o njezinim učincima, kako fizički tako i mentalno - gostovala je kod Miley Cyrus u emisiji, gdje je govorila o tome kako će ohrabriti druge u vrijeme zdravstvene krize.

"Dakle, budite otvoreni, ali uistinu iskoristite ovu priliku da budete najbolji što možete i pomognete sebi i drugima. Čak i način na koji pokazujemo svoju milost da budemo tu za svoje voljene, održavajući se snažnima i ujedno ranjivim - to je za mene jedan oblik snage", dodala je. Blair je također povukla paralele s vlastitom situacijom, prisjetivši se osjećaja kada je primila dijagnozu multiple skleroze i rješavanja kasnijih "problema s govorom" i nemogućnosti jahanja kojeg godinama obožava.

image
Selma Blair i Ron Carlson u šetnji nakon terapija
FOTOGRAFIJE: PHAMOUS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA PHAMOUS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Iako njezina prognoza nije bajna, nedavno je nakon dugo vremena ponovo jahala. "Vratila sam se na svog konja. To je ono što mi najviše nedostaje s trenutnim sposobnostima ili invaliditetom. Ali danas smo sve uspjeli na nekoliko minuta i nisam se mogla prestati smijati", napisala je glumica koja se nedavno požalila kako ne osjeća svoju lijevu nogu ni kukove. Zbog kemoterapija je izgubila i kosu, prošla nezamislive psihičke i fizičke boli, ali ono što joj daje snagu je njezin sin kojega je dobila s Jasonom Bleickom.


ČITAJTE I:

Usprkos opakoj bolesti zbog koje jedva hoda, napravila je potez koji je mnoge ganuo do suza

Selma Blair ima pomoć iz snova: Dogodila joj se velika sreća u najtežim danima

Nakon najtežeg ljeta, dolazi osmijeh: Selma Blair ne krije sreću u društvu dečka

Linker
20. travanj 2024 03:29