Profimedia, Backgrid USA
bolest je napredovala

Glumica shrvana: 'Mislim da me mlađi brat više ne prepoznaje'

Glumačka legenda Diane Keaton u najnovijem je intervjuu otvorila dušu o privatnom životu ne krijući koliko je boli bolest mlađeg brata.

Diane Keaton, 73-godišnja oskarovka, za magazin People je otkrila da je njezinom mlađem bratu, Randyju Hallu, dijagnosticirana demencija te da je pod posebnom skrbi u specijaliziranoj ustanovi.

"U posljednje sam vrijeme jako mnogo vremena provodila u ustanovi u kojoj je zbrinut moj brat Randy koji boluje od demencije", rekla je Keaton koja ovih dana predstavlja i svoj novi film, "Poms". Diane je jedna od četvero djece u njezinoj obitelji i ima dvije sestre, Dorrie i Robin, te brata Randyja.

Brat je, ispričala je, uvijek bio problematičan, oduvijek je imao psihičkih problema. 'Pišem knjigu o njemu. Nikad nitko nije mogao dokučiti te njegove psihičke probleme. On je zapravo veoma zanimljiva osoba, ali imao je jako težak život. Jako je senzibilan, pisac i poet. Ali da stvar bude kompliciranija, puno je pio, i to potpuno sam.', rekla je glumica. Fizičko zdravlje njezina brata, rekla je, već je bilo poprilično loše i kad mu je prije demencije utvrđena Parkinsonova bolest. Upravo je Diane ta koja o njemu brine još otkako su im umrli roditelji.

"Nisam sigurna da zna tko sam. Srećom, ustanova u kojoj živi ima odličnu skrb i sve ostale koji su ondje smješteni", rekla je Oskarovka i dodala: "Na odjelu za demenciju postoje nevjerojatni likovi. Kad ste tamo sa svima njima, ne doživljavate ih kao čudake. To su ljudi".

Beverly Hills, CA  - *EXCLUSIVE*  - Diane Keaton displays her unique style while getting some shopping done this morning.

Pictured: Diane Keaton

BACKGRID USA 1 APRIL 2019, Image: 423618770, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Linker
19. travanj 2024 13:18