Nova frizura

Glumica spremna za lockdown, njen izbor oduševiljava: ‘Ako već poludim, da barem budem lijepa‘

Majka troje djece odlučila je uzeti vrijeme za sebe i učiniti nešto za vlastito zadovoljstvo, unatoč nepredvidivosti vremena u kojem živimo i opasnostima kojima nam se svakodnevno prijeti.

Glumica i ponosna majka trojice sinova Marijana Mikulić često i rado zabavlja svoje pratitelje te na društvenim mrežama dijeli crtice iz svakodnevice. Sada je otkrila kako se ona priprema za moguće ponavljanje proljetnog scenarija - uvođenje karantene.

"Prijeti nam mogući novi lockdown. Sve mame: 'Treba nabaviti zalihe pelena, hrane, dezinficijensa..", napisala je Marijana uz romantičnu jesensku sliku na kojoj pozira usred žutog lišća. No, to je samo prvi dio njezine poruke, u nastavku je objasnila što je ona netom prije toga učinila.

"Ja sam non stop do grla u pelenama, hrani, dezinficijensu. Ja se idem pofarbati. Ako već poludim, da budem barem lijepa!", zaključila je glumica pokazavši svoju osvježenu frizuru, a novu boju istaknula je popularnim valovima.

POGLEDAJTE VIDEO S MARIJANOM I NJEZINOM OBITELJI!

U jesenskim tonovima

Osim odlične nove frizure Mikulić je i odjeću uskladila s godišnjim dobom, tako je traper minicu uparila s tamnim čarapama i dolčevitom, a kombinaciju je osvježila sa svijetlim sakoom i čizmama.

Glumica koja odgaja trojicu malenih sinova Ivana, Andriju i Jakova, bez lažnih uljepšavanja često dijeli slike i prizore iz života, u kojima je odjevena u trenirke, bez imalo šminke ili frizure. Stoga je ova njezina sređena verzija oduševila prijatelje i pratitelje koji su je zasuli komplimentima.

Marijana je ove jeseni obilježila 15. godišnjicu braka sa suprugom Josipom Mikulićem, oduševila potpuno iskrenim statusom o tome kako njihov život izgleda.

"Nekad davno, dok smo bili samo mi, i imali sve vrijeme svijeta za nas... U međuvremenu se dogodila djeca, kredit, poslovi dolazili i odlazili, usponi padovi, bolesti, zdravlje, pare, besparica, stan, pas... Uglavnom, sad imamo sve, samo ne stignemo imati nas. Ali ja volim sve to što imamo, iako jedno drugo svako toliko želimo ispaliti raketom. Ne bih mijenjala ni tebe, ni nas, ni ovo sve za tisuću bilo čega drugog. Samo jako, samo jako dalje. Sretnih nam prvih 15! Poklanjam tebi sve moje pjesme, nitko te tako voljeti ne smije"... Your crazy wife", napisala je u objavi na Instagramu glumica koja je kod kuće okružena samim dečkima.

Linker
19. travanj 2024 22:38