Jackson Lee / Splash News
NOVA LJUBAV

Godinu dana nakon raskinutih zaruka ponovno rekla 'da': Vjenčanje će planirati nakon što se ona oporavi

Slavna pjevačica rekla je 'da' svojem menadžeru još ljetos, ali s obzirom na njezine trenutačne zdravstvene probleme još ne znaju kada će biti vjenčanje.

Iako o svojoj novoj vezi nije javno govorila, pjevačica Lady Gaga još je od veljače ove godine zaljubljena u svojeg agenta Christiana Carina (48). Da je njihov odnos više od poslovnog dali su do znanja poljupcem na probi prije njezinog nastupa u poluvremenu Super Bowla, ali od tada se nisu često pojavljivali u javnosti. Ipak, nakon manje od godinu dana veze Christiano Carino zaprosio je 31-godišnju pjevačicu, kako donosi Us Weekly.

Jackson Lee / Splash News

Par se zaručio u tajnosti još ovog ljeta, a Carino je, tradicionalno, pitao njezinog oca za dopuštenje. S obzirom na njezino trenutačno zdravstveno stanje, par je fokusiran na njezin oporavak i još uvijek nemaju nikakvih planova za vjenčanje. Pjevačica je zbog fibromialgije, odnosno boli u mišićima, ligamentima i tetivama, prije mjesec dana morala otkazati ostatak turneje nakon što je bila hospitalizirana.

x17 Agency
Ovog ljeta Lady Gaga je svojeg zaručnika upoznala s roditeljima

Lady Gaga je bila zaručena za glumca Taylora Kinneyja sve do srpnja prošle godine kada su prekinuli nakon pet godina veze. Tada je pjevačica rekla kako je smatrala da su njih dvoje srodne duše, ali su morali uzeti "pauzu" zbog previše poslovnih obaveza. U dokumentarnom filmu "Gaga: Five Foot Two" otkrila je da su njezini prekidi veza išli su korak u korak s uspjesima.

- Tužan je dan kada nastupam na Super Bowlu i jako sam sretna zbog toga, ali shvatim da sam Matta (Williamsa) izgubila kada sam prodala 10 milijuna albuma, s 30 milijuna izgubila sam Luca (Carla), a kada sam dobila film, otišao je Taylor. Ovo je treći put da mi je srce slomljeno - bila je potpuno iskrena Lady Gaga u dokumentarcu kada je komentirala raskid zaruka s Taylorom Kinneyjem. Ipak, čini se da je ovog puta našla onog koji će ostati s njom bez obzira na njezine uspjehe i poraze.

Linker
16. travanj 2024 01:52