sretna nakon puno tuge

‘Hurem‘ rodila djevojčicu! Slavna glumica i dalje taji ime svog partnera, no prinovu je sretno pokazala

Glumica Meryem Uzerli tijekom prve trudnoće bila je u jednom od najtežih životnih perioda. Sama je dočekala svoju prvu kćer Laru, no ovog puta nije sama - uz nju je tajanstveni partner čije ime i dalje taji od javnosti.

Turska glumica Meryem Uzerli, koju smo gledali u ulozi sultanije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni", objavila je na svom Instagramu sretnu vijest. Serijom fotografija otkrila je da je u petak rodila svoje drugo dijete, djevojčicu kojoj je sa svojim partnerom nadjenula ime Lily Koi.

"Najdraža moja Lily Koi... Lara Jemima, tata i ja jako smo sretni što si stigla u našu obitelj. Blagoslovljeni smo i sretni što si nam se pridružila", napisala je ganuta i ponosna majka uz fotografije na kojima pozira sa svojom kćerkicom.

Iako je u rujnu prošle godine otkrila da čeka dijete, Meryem nije željela otkriti identitet oca njezine kćeri.

I na samoj objavi rođenja svoje curice, glumica je ostala diskretna, njezin partner ne želi se eksponirati javno, a ona tu želju u potpunosti razumije i poštuje.

Poznato je, pak, da je Meryem već majka djevojčice Lare, šestogodišnjakinje koja je oduševljena što je dobila sestru. "Lara je dugo željela brata ili sestru, presretna sam što će joj se ta želja uskoro ostvariti. A i ja sam sretna jer osnivam vlastitu obitelj", rekla je Meryem u rujnu prošle godine u intervjuu kojim je objavila trudnoću.

Velika je to sreća, koja je slavnu 'Hurem' snašla nakon iznimno teškog životnog perioda.

Naime, prije nego što je rodila svoju stariju kći Laru, Hurem je imala teških zdravstvenih problema, a dok je nastojala ozdraviti, ostala je trudna. Tada je njezin partner, 17 godina stariji poduzetnik Can Ateş želio da glumica pobaci, no ona za to nije htjela ni čuti. Vezu je završila, s bivšim prekinula svaki kontakt i svoju Laru dočekala sama. Otad Meryem ne želi pričati o privatnom životu, a životnu sreću koju je dočekala - ovog puta čuva samo za sebe.

Linker
17. travanj 2024 17:59