Cijeni svoju privatnost

Identitet oca još je nepoznat: Slavna komičarka otkrila da je rodila još jedno dijete u tajnosti

Zvijezda serija "The Office" i "The Mindy Project" u četvrtak je u emisiji "The Late Show with Stephen Colbert" otkrila da je prošli mjesec rodila dječaka te da mu je dala ime Spencer.

Čini se da je trend porođaja u tajnosti, kako bi zaštitili svoju i djetetovu intimu, sve popularniji kod slavnih osoba. Nakon Justina Timberlakea i Jessice Biel te Gigi Hadid i Zayna Malika, svoju je intimu i vijest o rođenju bebice za sebe odlučila zadržati i slavna komičarka Mindy Kaling.

"Ovo izgovaram na glas po prvi put, i tako je čudno. Ali rodila sam dječaka 3. rujna!", otkrila je glumica široj javnosti poznata i po ulozi u filmu "Ocean's 9".

41- godišnja Mindy poznata je po britkom jeziku i odličnom smislu za humor, ali i želji da svoj privatni život sačuva za sebe te da kontrolira što će o njoj pisati mediji.

"Nitko nije ni znao da si trudna!", rekao joj je voditelj, na što je ona odgovorila: "Znam, i to je će mnogima biti vijest".

Mindy već ima kćerkicu Katherine staru dvije i pol godine, koju je rodila u tajnosti. Identitet oca svoje djece još uvijek nije otkrila javnosti.

Čitajte i:

Tri tjedna joj je trebalo da prizna! Tamara Ecclestone potvrdila da je rodila preslatkom fotografijom

Kelly Rowland objavila sretne vijesti i otkrila što joj je najbitnije: ‘Četrdeseta mi kuca na vrata‘

Lenny Kravitz o najvećoj ljubavi: ‘Kad sam ju ugledao na TV vodiču, rekao sam da će biti moja supruga‘

Linker
19. travanj 2024 14:51