Instagram
tajna prisavskih hodnika

Imamo novi domaći ljubavni par: 23 su mu godine tek, iz propalog braka ima dvoje djece i već je osvojio mladu kolegicu

Zajedno su radili na snimanjima HRT-ove glazbene emisije A strana, ali i na pjesmi s kojom su se prijavili na glazbeni festival Dora 2019, a zagrljeni su proveli i Novu godinu na dubrovačkom Stradunu. Prijatelji i kolege svjedočili su i njihovom prisnijem zbližavanju, koji uključuju i poljupce na prisavskim hodnicima i sasvim je izvjesno da su glazbenici Antonela Đinđić i Marko Kutlić - novi domaći ljubavni par!

'Marko i ja smo zajedno radili na pjesmi za Doru, on je autor glazbe, ja vokal. No, naša pjesma nije izabrana', rekla nam je Antonela koju smo nazvali nakon objave rezultata. Ali razloga za tugu nema - naime, Marko je u novu godinu zakoračio s dvije glazbene nominacije: za regionalnu glazbenu nagradu Music awards ceremony nalazi se u izboru za najboljeg novog izvođača, a njegovi prošlogodišnji hitovi ‘Usne tvoje' i 'Sam protiv svih', nalaze se u izboru za pjesmu godine Narodnog radija.

Ono što ih drži zajedno osim glazbe je i ljubav. Naime, par se zaljubio tijekom snimanja A strane, a na prisavskim hodnicima bili su nerazdvojni. Sada je intenzivno razdoblje snimanja emisije iza njih i najprije se žele dobro odmoriti.

Mlada pjevačica koja se istaknula u prvom hrvatskom showu The Voice 2015. godine, na pitanja o ljubavi ima kratak odgovor. 'Nazvala sam Marka, razgovarali smo o tome i dogovorili se da naš privatni život nećemo komentirati', rekla nam je.

Jedan od razloga tomu je i što je iza Marka Kutlića teško razdoblje. Nakon što se razišao s grupom 'Pravila igre' gdje je bio frontmen, jer su mu kolege, kako je rekao, zamjerile što javno govori da je vjernik, otac i oženjen, uslijedio je privatni krah. 23-godišnji glazbenik rodom iz Slavonskog Broda sredinom prošle godine objavio je da se razvodi od supruge Marije s kojom ima dvoje djece, sinove Petra i Pavla, a pola godine prije toga nisu ni živjeli zajedno.

Zvijezdi HRT-ovih emisija The Voice i A strana, 21-godišnjoj Zagrepčanki Antoneli Đinđić, uspjelo je vratiti mu vjeru u ljubav. Antonela često ističe da joj je glazba na prvome mjestu, a studij Geologije na PMF-u na drugom, no tu će se redoslijed uslijed nove ljubavi zacijelo još mijenjati.

Linker
23. travanj 2024 21:19