kombi udario u automibil

Indira nakon sudara u Zagrebu: 'Srećom nitko nije stradao osim moje usne'

Na Savskoj cesti u središtu Zagreba pjevačica Indira Levak u petak je doživjela prometnu nezgodu. Njezin crni kombi udario je automobil marke Citroen. Glazbenica, koja je u vozilu bila sa svojim timom, rekla nam je da je srećom nitko nije stradao.

"Na žalost, nezgode u prometu su sastavni dio života od kojih nisu izuzeti ni poznati i slavni. To dokazuje nedavna tragedija i pogibija Kobea Bryanta! Svi mi koji putujemo riskiramo ponekad i vlastite živote. Žao mi je i dečka koji je sudjelovao u nezgodi, jer se trenutak nepažnje može dogoditi svakome. Sreća je da nitko nije ni lakše ozlijeđen, osim moje usne... Zato ljudi - u prometu opreza nikad dovoljno - jer nesreća se ne događa nekom drugom kako to obično mislimo", rekla nam je Indira Levak (46) kad se malo pribrala nakon nemilog događaja koji se dogodio u Savskoj ulici nedaleko hotela Westin.

Pjevačica je sa svojim timom ipak odlučila otputovati u Ljubljanu gdje navečer ima nastup, a o tome je obavijestila i svoje pratitelje na društvenim mrežama.

Indira i Miroslav Levak otvoreno o početku ljubavne veze: Doznali smo tko je bio hrabriji i prvi izrekao 'Volim te'

Indira Levak i suprug Miroslav van sebe su od sreće: 'Ništa više nismo mogli poželjeti'

"Na putu prema mojoj najdražoj publici ništa me ne može zaustaviti. Večeras jača nego ikad", svima je dala do znanja omiljena domaća pjevačica.

Spica / Zagreb 20.03.2019. / foto: Davor Matota / Indira Levak ex Vladic
Davor Matota
Indira Levak

Linker
10. travanj 2024 05:22