Getty Images
ne treba šutjeti

Iskrena ispovijest glumice: 'Osjećala sam se užasno kad bi netko uspio ostati u drugom stanju, a ja ne'

Slavna glumica smatra se sretnicom jer je u svemu imala podršku svog supruga, ali i drugih žena koje su joj otvoreno govorile kako se one osjećaju.

Glumica Anne Hathaway (37) nedavno je objavila da joj u obitelj stiže drugo dijete. Vijest ju je lansirala na mjesec, a nitko nije sretniji od njezinog supruga Adama Shulmana (38). Javnost je obavijestila tako što je napravila selfie ispred ogledala na kojem je pokazala trbuščić u već poodmakloj fazi trudnoće.

Anne je odlučila otvoreno progovoriti o problemu s neplodnošću, jer najbolje razumije što žene prolaze kroz taj proces, a intervju je dala Daily Mailu.

"Svaki put kad sam se nadala da sam ostala trudna, brzo bi saznala da nisam te da je netko drugi uspio. Jako me to mučilo, jer sam se sramila tog osjećaja, a o tome nitko ne želi razgovarati. Mislim da Instagram život prikazuje vrlo lagodno, ali to nije cijela istina. Zbog toga se žene tijekom cijelog procesa osjećaju izolirano i usamljeno. I još ih krivimo zbog toga što se tako osjećaju. Želim da budemo više empatični oko toga", rekla je glumica.

"Ono što sam mrzila je kada bi mi ljudi govorili:" Što se toliko čeka? " - sjeća se ona uz smijeh. Tijekom teških dana uz nju bio njezin suprug. "Bio je sa mnom u svakom koraku, ali najviše utjehe je dobivala od žena koje su prolazile to isto", dodaje.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - MAY 09: Anne Hathaway (R) and husband Adam Shulman pose for portrait at Anne Hathaway Star Ceremony On The Hollywood Walk Of Fame on May 09, 2019 in Hollywood, California. (Photo by Rodin Eckenroth/Getty Images)
Getty Images

NEW YORK, NY - NOVEMBER 03:  Adam Shulman (L) and Anne Hathaway attend the
Getty Images

"Kad bih im rekla da mi se slomilo srce, mnoge od njih su govorile to isto. To je jedina stvar zbog koje sam mogla proći kroz to. Bilo je olakšavajuće osjetiti svoju bol, a da nitko ne žuri u tome da je definira ili liječi. Dugo sam krivila sebe i svoje tijelo", rekla je glumica.

"O cijelom procesu nikako ne treba šutjeti. ", rekla je Anne čija priča ima sretan kraj, a kaže druga trudnoća joj je sasvim drugačije. Dok je nosila sina Jonathana, u prvom tromjesečju je jedva stajala na nogama, a sad je puna energije i vježba u trudnoći.

Linker
24. travanj 2024 21:56