Sanja Jagatić
stižu dva člana

Izabel Kovačić i sestra Ivana u razmaku od dva mjeseca iščekuju prinovu: 'Nismo to planirale'

Poznate sestre, Izabel Kovačić i Ivana Čirjak zajedno već pet godina grade obiteljski brend, a osim dobrih poslovnih vijesti, stižu im radosne vijesti i u privatnom životu. S dva mjeseci razmaka doznale su da obje imaju sretne vijesti - naime, uskoro će obitelj proširiti za dva člana...

"Hvala Bogu na svoj toj tehnologiji i videopozivima, tako je lakše izdržati svu tu razdvojenost", rekla je trudna Izabel Kovačić u razgovoru za Jutarnji list.

Pri tome je prvenstveno mislila na supruga Matea Kovačića koji je u Londonu, ali i na sestru Ivanu Čirjak s kojom od 2015. gradi obiteljski brend. Iako sestra Ivana živi u Švicarskoj, posebna joj je potpora u trudnoći. Ona je inače majka dvoje djece, a dvije sestre gotovo u isto vrijeme uživaju u blaženom stanju. Naime, i Ivana također iščekuje prinovu, a trudna je dva mjeseca manje od svoje mlađe sestre Izabel.

Lunilou
Izabel Kovačić i sestra Ivana s modelima

"Sestra i ja nismo planirale istovremeno biti trudne, ali drago mi je da smo u tome zajedno", dodaje Izabel koja posljednje tjedne trudnoće provodi u svom djevojačkom domu u Sesvetama, gdje je njezina majka stalno uz nju, te istovremeno radi na brendu Lunilou. Biznis su sestre pokrenule same iz male garaže njihovih roditelja i zajedno gradile brend postupno, a za nekoliko tjedana otvaraju novi showroom u Ilici na kućnom broju 26.

'Trudnoća je za mene nešto sveto. Htjela sam u toj sreći i blagostanju što dulje uživati samo sa suprugom i najužom obitelji‘ rekla je za Jutarnji list.

Ekološka održivost je nit vodilja u svemu što Izabel i Ivana stvaraju već petu godinu zaredom te uspješno objedinjuju udobnost i stilsku prepoznatljivost kroz minimalistički, ali itekako zanimljiv dizajn.

Lunilou
Promidžba za ljetnu kolekciju...

"Lunilou je od samih početaka držao jednu posebnu priču, kako u dizajnu tako i u kvaliteti. Svaka kolekcija i svaka kampanja rezultat je istraživanja i pomnog odabira materijala kako bi svojim malim i velikim klijentima pružili točno ono što zaslužuju, udobnost i kvalitetu bez kompromisa", objasnila je nedavno Čirjak.

Plan im je da se Lunilou i dalje razvija u smjeru ekološke i modne održivosti kroz razne proizvode, od odjeće i obuće preko asortimana za kuću pa do dječje kozmetike.

Čitajte i:

Posljednji trudnički dani Izabel Kovačić: Samo je još nekoliko dana dijeli od susreta s bebicom

Brand Izabel Kovačić nudi pravu poslasticu: Jesenska modna i 'home' kolekcija osvajaju na prvi pogled

U najslađem iščekivanju sva sjaji: Izabel Kovačić novom fotografijom raznježila obožavatelje

Linker
20. travanj 2024 16:49