tužna vijest

Iznenadan odlazak legendarnog pjevača Parnog valjka: Aki Rahimovski preminuo u 67. godini života

Razlog smrti još uvijek nije poznat, a tužnu vijest objavili su članovi njegovog benda na svojoj Facebook stranici.

Frontman legendarne grupe Parni Valjak, Aki Rahimovski, iznenada je preminuo u dobi od 66 godina. Tužnu i potresnu vijest objavili su članovi njegove grupe na službenoj Facebook stranici Parnog valjka.

"Dragi prijatelji, s neopisivom tugom u srcu vam javljamo da je danas, 22.1.2022. zauvijek zaspao Aki Rahimovski, napisali su u kratkoj objavi, zajedno sa stihovima iz pjesme "Za malo nježnosti".

Vijest su nam potvrdili menadžer benda Dino Bahtijarević i PR-ica Željka Rudar, rekavši da za sada ne znaju detalje smrti.

"Nažalost, danas nas je napustio naš dragi Aki. Preminuo je iznenada u prijepodnevnim satima u bolnici u Novom Mestu. Ovo je šok za sve nas te vas u ime obitelji i benda Parni Valjak molim za razumijevanje u ovim teškim i tužnim trenucima. O svim daljnjim informacijama obavještavat ćemo vas redovito", poručuje Bahtijarević u službenoj izjavi za medije.

Akijev menadžer Damir Osredečki za Slobodnu Dalmaciju otkrio je da je Aki preminuo u bolnici.

"Akiju je jutros naglo pozlilo, odmah su ga odvezli u bolnicu u Novom Mestu, gdje je živio sa suprugom i dvogodišnjom kćerkicom. Nažalost, ubrzo je preminuo. Ne znamo još točno što se dogodilo, nisu nam rekli, ali pretpostavljamo da je srce u pitanju. Posljednjih se dana dosta loše osjećao. Imao je i problema s kralježnicom, zbog čega je Parni valjak odgađao koncerte. Osim toga, prebolio je i koronu, a ugrađeno mu je bilo i šest stentova na srce. Sve je to učinilo svoje, nažalost", rekao je Osredečki za Slobodnu.

Čitajte i: Aki Rahimovski postao otac u 65. godini života! Tri mjeseca skrivao da je s mladom Slovenkom dobio kćerkicu

Aki je krajem 2019. dobio treće dijete s tajanstvenom Slovenkom Barbarom Vesel, a RTL Exkluziv je u veljači 2020. prenio da su djevojčici dali ime Antonija.

image

Aki Rahimovski

BOZO RADIC/CROPIX

Aki i Barbara uspijevali su vezu držati dalje od očiju javnosti, a doznalo se kako su većinu vremena zajedno provodili u susjednoj Sloveniji. Navodno se glazbenik tamo preselio kako bi s partnericom odgajao djevojčicu.

Osim partnerice i kćerkice, iza sebe je ostavio i djecu iz prvog i drugog braka. Iz prvog braka ima sina Kristijana, a u drugom braku s Ingrid Rahimovski dobio je kćer Dinu.

Linker
13. travanj 2024 21:14