Janet Gough / PA Images / Profimedia
obitelj žaluje

'James Bond' slomljena srca: Otac s kojim je bio iznimno blizak izgubio je dugogodišnju bitku s rakom

Ovo su tužni dani za glumca Daniela Craiga. 52-godišnji glumac izgubio je oca koji je bolovao od raka jetre, a koji je preminuo dan prije rođendana supruge Kirsty.

Otac slavnog glumca Daniela Craiga preminuo je nakon dugogodišnje bitke s rakom jetre.

77-godišnji Tim Craig preminuo je prošlog utorka, vjeruje se da su Daniel i njegov polubrat Harry bili uz oca.

Poznati glumac, koji se proslavio ulogom Jamesa Bonda bio je iznimno blizak s ocem koji je više puta izjavio da su on i njegov sin najbolji prijatelji.

Actor Daniel Craig attends the launch of the new “Bond” watch by Omega in cunjuction with the upcoming 25th James Bond film “No Time To Die”, at The Standard High Line in New York, NY, December 4, 2019. Daniel Craig plays the fictional character James Bond created by author Ian Fleming.,Image: 486419936, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia
Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Tim je bio poslovni čovjek koji je sa suprugom Kirsty živio u Shropshireu, a umro je samo dan prije njezina rođendana.

Ponosan na sina, redovito se pojavljivao na premijerama njegovih filmova no nije htio odavati nikakve tajne o sinovu životu: "Ja ne govorim o njemu, on ne govori o meni, no naravno da sam strašno ponosan jer je izvrstan glumac", izjavio je za Chester Cronicle prije nekoliko godina.

Ipak, tu i tamo volio bi se pohvaliti kako je njegov sin od malih nogu znao da će biti glumac.

Craig Daniel rođen je 2. travnja 1968. godine u Chesteru, a nakon što su se njegovi roditelji rastali, sa sestrom i majkom preselio je u Liverpool. Već sa šest godina počeo se baviti glumom, a u školi je igrao ragbi. S ocem Timom bez obzira na razvod cijelo je vrijeme bio u kontaktu.

Čitajte i:

Jedini kod nas tetoviraju bradavice ženama koje su preživjele rak dojke i to - potpuno besplatno

Slavna Brenda otkrila zastrašujuću vijest o borbi s rakom: 'Ionako ćete saznati prije ili kasnije, nitko ovo ne zaslužuje'

Estradni menadžer o najtežoj dijagnozi: 'Tijelo me alarmiralo mjesecima, neozbiljno sam to shvatio'

Linker
12. travanj 2024 00:56