Getty Images for Veuve Clicquot
pripreme za vjenčanje

Jennifer Lawrence je objavila svoj popis darova za vjenčanje, a nama je poslužio kao inspiracija za šoping

Iako još uvijek ne znamo kada, gdje niti u čemu će se vjenčati poznata holivudska glumica, znamo što je poželjela za poklone! Predmete s njezine liste i sami smo poželjeli u svom domu, a izdvojili smo one koji su nam se najviše svidjeli.

"Planiranje vjenčanja je jako uzbudljivo, no može biti i jako naporno. Za sve one kojima je potrebno malo inspiracije, mislila sam kako će biti zabavno u suradnji s Amazonom podijeliti neke stvari koje se nalaze na mojoj listi želja. Jednostavno je, sve vam je dostupno na jednom mjestu", napisala je glumica Jennifer Lawrence ususret svom vjenčanju. Na stranici web shopa Amazon objavljena je njezin popis stvari koje se nalaze na glumičinoj listi želja i koje je poželjela za vjenčani poklon od svojih uzvanika.

JERSEY CITY, NEW JERSEY - JUNE 01: Jennifer Lawrence attends the 12th Annual Veuve Clicquot Polo Classic at Liberty State Park on June 01, 2019 in Jersey City, New Jersey. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images for Veuve Clicquot)
Getty Images for Veuve Clicquot

Oskarovka Jennifer Lawrence uskoro se udaje za zaručnika i vlasnika umjetničke galerije Cooke Maroneyja i iako se pripreme za vjenčanje odvijaju u tajnosti, sa svojim obožavateljima je podijelila neke informacije, poput ovog popisa. Vjenčanica je tako još uvijek ostala tajna, iako je otkrila da je već pronašla svoju haljinu iz snova, a nije poznat niti točan datum vjenčanja.

EXCLUSIVE: Jennifer Lawrence and boyfriend Cooke Maroney are spotted grabbing lunch to go in Los Angeles. Jennifer is wearing a grey shirt with a black skirt. Cooke is wearing a white t-shirt, black jeans and Nike Sneakers.
29 Oct 2018, Image: 393163468, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Jennifer Lawrence i zaručnik Cooke Maroney

Na popisu dostupnom na online shopu tako se nalaze zanimljive stvari za dekoraciju doma, kuhinju, putovanje i opuštanje u wellnesu. Čaše za martini i vino, ploča za serviranje hrane od mramora, set za putovanje od kašmira, atraktivni svijećnjaci, samo su dio njezine liste. Amazon dostavlja i u Hrvatsku pa smo pronašli nekoliko zanimljivih predmeta koje ne bi bilo loše imati u svom domu - luksuzni pribor za jelo od brušenog zlata ili lampice za romantični ugođaj na terasi neki su od njih.

Ukrasna vaza, .00 (Amazon)

Kutija za kruh, .99 (Amazon)

Pribor za jelo, 9.01 (Amazon)

Palica za tijesto od mramora i drva, .56 (Amazon)

Vrč za čaj, .95 (Amazon)

Zdjela za salatu, .95 (Amazon)

Set za putovanje od kašmira, 0.00 (Amazon)

Lampice za terasu, .99 (Amazon)

Zvučnik Marshall, 9.99 (Amazon)

Linker
20. travanj 2024 11:01