Vade tešku artiljeriju

Johnny Depp i Amber Heard opet na sudu, za svjedoke zovu James Franca, ali i Elona Muska

Depp je izgubio jednu parnicu, protiv britanskog tabloida The Sun, koji ga je nazvao ‘wife-beater‘, odnosno onaj koji tuče ženu, no tužbu za klevetu pokrenuo je i u SAD-u.

Priča između Johnnyja Deppa i njegove bivše supruge Amber Heard, čini se, još uvijek nije gotova, jer je objavljeno kako će glumica za svjedoke u suđenju za klevetu pozvati neke svoje slavne poznanike.

Naime, Depp tuži svoju bivšu suprugu zbog otvorenog pisma objavljenog 2018. u Washington Postu, u kojem je 35-godišnjakinja pisala o tome kako je preživjela obiteljsko nasilje. Heard nikad nije navela ime Johnnyja Deppa u tom članku, ali optužila ga je za obiteljsko nasilje tijekom njihova razlaza 2016. godine što je 58-godišnji glumac kategorički odbacio.

Ovu tužbu protiv svoje bivše partnerice Depp je podignuo u ožujku 2019., a 50 milijuna dolara teška parnica trebala bi početi u ponedjeljak 11. travnja u državi Virginiji.

Depp je izgubio jednu parnicu, protiv britanskog tabloida The Sun, koji ga je nazvao "wife-beater", odnosno onaj koji tuče ženu.

image

Amber i Johnny upoznali su se 2011.

GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Johnny Depp seli u Srbiju? ‘Na početku sam novog života, volio bih da bude tu, ako me želite‘

Pokušala srušiti tužbu

Heard je tražila da se odbaci Deppova tužba u Virginiji, s argumentom da bi odluka iz UK-a trebala imati utjecaj na postupke u SAD-u, jer se obje tužbe temelje na optužbama da je glumac zlostavljač. No sudac je dopustio Deppu da podigne svoju tužbu.

Kako piše magazin Deadline, Amber Heard prikupila je vrlo moćnu gomilicu svjedoka - glumac James Franco, glumica Ellen Barkin, kao i vlasnik Tesle Elon Musk - svjedočit će virtualno na sudu. Dok će glumac Paul Bettany svjedočiti na strani Deppa, nakon što su u javnost procurile poruke koje su glumci razmjenjivali u prošlom suđenju.

image

James Franco svjedočit će u korist Amber Heard

DAVID BUCHAN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Na prošlom suđenju Heard je kazala kako se jednom povjerila Francu oko masnica koje je dobila u navodnoj svađi s Deppom.

U svojoj tužbi, Depp pak tvrdi da je Heard imala aferu s Muskom "ni mjesec dana nakon" njihova vjenčanja 2015.

Podsjetimo, dvoje glumaca upoznali su se tijekom snimanja filma "Portorikanske noći: dnevnik opijanja", prekinuli su u svibnju 2016., kada je Amber zatražila zabranu prilaska zbog obiteljskog nasilja.

Nakon Deppovih optužbi, Muskov zastupnik kazao je da se "Elon i Amber nisu počeli viđati sve do svibnja 2016., a čak i tada je bilo neredovito. Njihova veza nije postala romantična sve do kasnijeg vremena".

Linker
24. travanj 2024 23:10