CROPIX
Preslatko

Jole obilježio važan datum u obitelji: Ni da su htjeli nisu mogli sakriti ponos s lica

Posljednjih šest mjeseci u kući popularnog pjevača posebno je veselo, nakon što su dobili sinčića Ivana Luku, glazbenik i ostatak obitelji uživaju svaki dan sa svojim malenim, novim članom.

U velikoj obitelji Joška Čagalja Jole čini se kao da je uvijek veselo. Baš kao što je ovaj popularni pjevač glavni zabavljač na svojim koncertima, takvu pozitivnu atmosferu prenosi i na kućanstvo gdje s njim žive supruga Ana i djeca. Par je ove zime dobio sinčića Ivana Luku, kojeg su s nestrpljenjem dočekale i tri seke Iva, Ema i Tija. A maleni Ivan proslavio je važan dan koji su njegovi ukućani obilježili.

"Moj mali Pinčo slavi pola godine", napisao je ponosan otac uz fotografiju na kojoj Joško i Ana s malenim Ivanom poziraju uz prigodnu tortu.

Veseljak na tatu

Pinčo je nadimak kojim Jole zove mezimca, kako je otkrio u velikom intervjuu za Gloria Magazin u kojem je pjevač otkrio kako tada tromjesečna beba svojim roditeljima uopće nije zadavala brige.

"Još ga nismo čuli ga plače. Dapače, samo se smije i guguće, pravi veseljak na tatu", kazao je Jole.

Ponosni Jole: 'Ivan je naš mali veseljak, samo se smije. No, moja Ana je čudo od žene!'

Na svojoj službenoj Facebook stranici pjevač je osim obilježavanja intimne proslave povodom pola godine Ivana Luke, podijelio i preslatku fotografiju na kojoj njihov sin pozira u bajkovitom ozračju za profesionalno snimanje pred objektivom fotografkinje Brune Antičić.

Odjeven kao mali medo, u košari, Ivan Luka sasvim je profesionalno snašao u ulozi modela, a ponosni otac uz fotografiju je napisao samo nekoliko riječi: sin i ljubav. Čagalji uživaju u najnovijem podmatku te im ni karantena, ni nedostatak koncerata nije pokvarilo ove prve mejsece u kojima uživaju svi zajedno.

Pročitajte i:

Jole pokazao skriveni supertalent sa svojim mezimicama: 'S njima nikad nije dosadno'

Jole na kakvog nismo naviknuli: Majstor dalmatinske pisme vlada svim žanrovima i jezicima

Joško Čagalj Jole otkriva recept za dobar provod: 'Ne sjećam se kad sam ovako uživao kod kuće'


Linker
17. travanj 2024 23:43