Celebrity menadžer se prisjeća

Kad se slavni ‘zaigraju‘: Zašto je princeza Beatrice mačem porezala Eda Sheerana na zabavi

2016. u britanske je medije procurila priča o ludoj zabavi pjevača Jamesa Blunta na kojoj je, navodno, princeza Beatrice, koja je popila koju čašicu više, mahala mačem i ozlijedila slavnog ‘hitmejkera‘.

Stuart Camp, menadžer popularnog pjevača prisjetio se zgode zbog koje je njegov klijent Ed Sheeran završio u bolnici, a on uvrijedio jednu važno lice s britanskog dvora.

Naime, 2016. godine, na zabavi Jamesa Blunta, princeza Beatrice navodno je zamahnula mačem kako bi Jamesa 'proglasila vitezom', no slučajno je mačem zahvatila Eda Sheerana po licu.

Ed nikad nije javno objavio tko ga je porezao, no njegov je menadžer, vlasnik tvrtke Grumpy Old Management, tada princezu Beatrice nazvao 'j*benim idiotom'.

Za portal The Telegraph, Stuart se prisjetio incidenta i izjavio: "Dosta sam zaštitnički nastrojen. Nikad nismo u javnost izašli s imenom osobe koja je porezala Eda pa su nam mnogi govorili - trebali bi lagati i govoriti da to nije bila ona nego netko drugi".

"Odgovorio bih - nikad nećemo ništa govoriti. Ali neću lagati samo zato što je netko j*beni idiot. Zato što misli - mogu se napiti i samo tako uzeti mač sa zida. Tražiš nevolju", nastavio je menadžer koji se živo sjeća dana kad je dobio poziv iz bolnice iz koje su javili da Ed krvari.

Ed je o incidentu govorio na radiju 2017. godine, no nikad nije spomenuo princezu Beatrice.

"To je kao kad se porežeš za vrijeme brijanja. Porežeš se, i ni ne znaš da si se porezao i samo nastaviš dalje. Mač me porezao i ja sam samo nastavio dalje, a onda sam vidio da mi je majica sva krvava i da me ljudi šokirano gledaju s otvorenim ustima. Rekao sam: 'Što se dogodilo? Zar mi krvari iz nosa ili nešto?', ali da, to je bilo moje lice", izjavio je Ed.

ČITAJTE I:

Znaju se otkako su bili klinci: Ed Sheeran oženio svoju Cherry

Poznata mama i Roza u jesenskoj šetnji gradom: Marijana Batinić bila je u središtu pozornosti

‘Danas, kad bi napunio petnaest godina‘: Ribafish posebno emotivno proživljava ovaj dan

Linker
19. travanj 2024 03:14