Ian West / PA Images / Profimedia
Sve ovisi o njemu

Kim je prekipjelo! Već je pripremila papire za razvod, njezin brak s Kanyeom tone

Čini se kako slavna reality dama sve više razmišlja o tome da djecu odgaja sama, bez supruga pored sebe jer on, prema nekim američkim izvorima, uništava sam sebe te povlači svoju obitelj sa sobom u ponor. Kim ne želi više trpjeti njegove ispade pa čeka kad će 'kap preliti čašu'.

Brak reality zvijezde Kim Kardashian i repera Kanyea Westa na klimavim je nogama. Prema nekim izvorima, Kim sve više gubi strpljenje zbog suprugovih ispada i pokušaja da na sve načine postane sljedeći američki predsjednik, makar to značilo i da ostane sam. Prošli mjeseci za par bili su prilično teški, pogotovo nakon njegovog govora na prvom predizbornom skupu, kada je otkrio neke od najvećih intimnih tajni svog braka, uključujući i onu da su planirali pobaciti prvu kćer.

Kanye bi mogao izgubiti obitelj

Kim je, tvrde izvori za Page Six, već pripremila papire za razvod u slučaju da Kanye pređe granicu, iako mu je već dala nekoliko šansi jer želi da je njezin suprug sretan. Nakon Kanyeovog ispada, on i Kim proveli su neko vrijeme na odmoru kako bi pokušali spasiti brak, no čini se da tu ima dubljih problema nego što su mislili.

New York, NY  - Kim Kardashian West and Kanye West arrive at the 2019 Met Gala in New York.

Pictured: Kim Kardashian West, Kanye West



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 431589829, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Kim Kardashian i Kanye West

"Kim je isplanirala cijeli razvod, ali čeka Kanyea da dođe k sebi nakon posljednje 'epizode'", rekao je izvor za strane medije.

Poznati supružnici roditelji su kćerki North (7) i Chicago (2) te sinova Sainta (4) i Psalma (1).

Boluje od bipolarnog poremećaja

Kayneove emotivne i nagle epizode zapravo su posljedica bipolarnog poremećaja od kojeg pati već nekoliko godina. Reper je nedavno imao još jedan ispad na Twitteru, objavivši video kako mokri na jedan od svojih Grammyja, pritom otkrivši i osobni kontakt urednika magazina Forbes, Randalla Lanea kojeg je prozvao rasistom. Razlog je bio sulud - Kanye mu je zamjerio što ga u časopisu nisu prozvali milijarderom.

Jedan od Tweetova posvetio je i kćeri North: "Northy, idem u rat i stavljam svoj život na kocku. Ako me ubiju, nikada nemoj dopustiti bijelim medijima da nisam bio dobar čovjek. Kada prijete da će mi te oduzeti, samo znaj da te volim", napisao je Kanye.

Također, nedavno je popljuvao i produkcijske kuće Universal i Sony, nazvavši ih modernim brodovima s robljem, a sebe Mojsijem.

"Moram pregledati svačiji ugovor u Universalu i Sonyju. Neću sigurno gledati kako moji ljudi robuju. Svoj život stavljam na kocku zbog njih. Glazbena industrija i NBA moderni su ropski brodovi, a ja sam novi Mojsije", napisao je Kanye koji bi, ako se ne smiri, mogao izgubiti svoju obitelj.

Čitajte i:

Kanye je potpuno poludio: Pljuje po glazbenoj industriji, a sebe naziva novim Mojsijem

Usred bračnog brodoloma, Kim Kardashian odlučila se fokusirati na obitelj

Ne odustaje od kandidature, u 'pancirki' ridao pred publikom: 'Možda me žena ostavi nakon ovog govora'

Nakon deset dana šutnje, iznenadio: Kanye pokrio troškove budućeg školovanja kćerkice poginulog muškarca

Linker
19. travanj 2024 20:39