ne podnose je

Kontroverzna šogorica u iščekivanju: Hoće li beba supermodela Karlie Kloss ‘smekšati‘ Trumpove i Kushnerove?

Karlie Kloss u ime ljubavi prošla je sito i rešeto zbog negodovanja suprugove obitelji, no ostala je pri svojim uvjerenjima, snažna i pribrana. Slavna manekenka i njezin suprug Joshua očekuju prvu prinovu,objavljuje People, a sve zanima hoće li ta vijest utjecati na zamršene obiteljske odnose.

Poznata američka manekenka Karlie Kloss ima problema s obitelji odabranika svog srca, Joshue Kushnera, otkako su počeli hodati. Karlie, koja se zaljubila u Joshuu Kushnera od samog je početka njihove veze na meti obitelji koja smatra da su njezini politički stavovi itekako problematični. Josh je brat Jareda Kushnera, supruga Ivanke Trump i desne ruke Donalda Trumpa čiju politiku manekenka ne odobrava, zbog čega su i nastali problemi u obiteljskim odnosima.

Joshua Kushner oglušio se na otvorene pritužbe svoje obitelji te stao uz bok svojoj voljenoj za koju se oženio čak dva puta, jednom na intimnoj ceremoniji, a drugi put na zabavnom slavlju u Wyomingu kojem su prisustvovala mnoga slavna lica, poput Orlanda Blooma i Katy Perry.

Karlie, o kojoj je obitelj njezinog supruga pričala pogrdno u elitnim krugovima New Yorka, nedavno je objavila kako podržava Joea Bidena te pozvala glasače da 'odaberu plavu boju', a šuška se da je ovih dana obitelji Kushner priredila još jedno iznenađenje.

Naime, 28-godišnja Karlie i njezin 35-godišnji suprug Joshua očekuju prvo dijete, a izvor blizak paru za People je otkrio kako je manekenka van sebe od sreće i zaključio da će biti odlična majka.

Fanovi poznatog para nadaju se da će dolazak prinove u obitelj ipak 'smekšati' Kushnerovu stranu obitelj te da će Karlie napokon prihvatiti 'kao svoju'.

Linker
18. travanj 2024 19:35