Promo
Kritična 2020.

Lani Jurčević prekipjelo pa se požalila: 'Nemam više ni hobi, ni društveni život, odustajem'

Iako je nedavno priznala da joj ne smeta što joj zbog posla trpi privatni život, pjevačica je shvatila da ne može dalje istim tempom pa je odlučila napraviti pauzu od posla.

Pjevačica Lana Jurčević, poznata i kao La Lana, na svom Instagram profilu objavila je poduži tekst u kojem objašnjava kako joj je dosta žurbe, predugog radnog dana i da jednostavno mora uzeti pauzu. Nedavno je potpisala veliki ugovor s Warner Musicom kako bi izgradila inozemnu glazbenu karijeru, a razvija i svoju liniju prirodne kozmetike La Piel.

Iako je u nedavnom BizCasting podcastu rekla kako joj slobodno vrijeme ne fali jer je privatni život uvijek stavljala ispred poslovnog, čini se da joj je prekipjelo.

"Ovo je jedan od onih dana kad se moram podsjetiti da sam čovjek, a ne robot... Uvijek imam osjećaj da ljudi misle da mi, javne osobe (iako mrzim taj izraz) imamo savršene živote, da neka ‘popularnost’ i broj followera, Youtube klikova nas čini boljima, posebnijima, drugačijima, bogatijima, na svim mogućim levelima. Pa nam zavide... a nepotrebno. A možda bismo se mi nekad mijenjali s vama... ja bih dala sad sve da mogu na neko brdo, u neku kućicu, pored potoka i da sjedim i šutim satima, a možda i danima.. mjesecima... Da ne moram nigdje i da ne moram ništa.

Ležim u krevetu i osjećam prekretnicu da dolazi.. već neko vrijeme. Osjećam i umor i da mi je baterija slaba. Osjećam i da i dalje imam milijun ideja koje me čekaju da se dignem i krenem ih realizirati. One su mi uvijek elektrošok koji me vrati u moju hard core rutinu. Možda će već za dva sata baterija biti puna, sama od sebe jer takav je moj karakter, moja energija, to je moj ‘drive’.

Ali, realno, nisam stala od 2003. A kad ću, bar malo i hoću li ikad?

Posao. U tome sam se uvijek nalazila, u njemu sam odrasla i sazrela. U njemu sam dobila sve potvrde o sebi koje su mi trebale. Nije mi nitko govorio putem niti punio glavu da sam divna, krasna ili najbolja na svijetu niti mi je išta palo s neba. Morala sam sama sebi to sve dokazati prije nego postanem spremna za sve ostalo... Čula sam kao klinka, u prvim godinama karijere toliko teorija o sebi i tome kako sam tu gdje jesam zbog ne znam kojih razloga... i valjda me to tjeralo da se trudim 10x više oko svega i nisam prihvaćala ni usluge ni pomoć ni ništa jer sam smatrala da bi me to obezvrijedilo i da bih ostala ‘dužna’ na sve strane. To vam je jednoj Škorpionki ispod časti, jer ona misli da sve može i mora sama", požalila se Lana.

Zagreb 021219.
Hotel Canopy by Hilton.
Lana Jurcevic za Dan D.
Na fotografiji: Lana Jurcevic. 
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Kristo / Hanza Media
Novac koji zaradi, kaže Lana, najradije ulaže u dodatni razvoj posla.

Kako je nastavila, njezin radni dan traje 15 sati te joj je "konačno došlo do mozga da nema više ni hobi ni društveni život" van "mašine u kojoj jest". "Mali hrčak u meni je danas odustao vrtjeti ono svoje kolo. Pa ćemo vidjeti šta će dalje. Jer eto, on je jedini koji upravlja sa mnom. Je li i vas ova 2020. razdrmala i koje ste nove odluke donijeli?", upitala je svoje pratitelje te dobila hrpu komentara suosjećanja i savjeta.

Nedavno je otkrila da je prva stvar koju radi kad ujutro otvori oči - uzimanje mobitela, sjedanje za laptop i "rad, rad, rad" do zadnje trenutka kada ide spavati. Ipak, čak i najradišnijima treba pošteni odmor jer čemu sav uspjeh ako smo psihički i fizički slomljeni?

Čitajte i:

Kako je Lana Jurčević izgradila carstvo: 'Jako rano sam počela, s 13 sam već prodavala cvijeće'

La Lana udružila snage s američkom repericom. Obožavatelji u transu!

Razlika u svega 10 minuta: Lana Jurčević pokazala jeftino rješenje za gorući beauty problem

Lana Jurčević je promijenila umjetničko ime i kreće u osvajanje svjetske scene

Lani Jurčević poručili da bi 'trebala roditi neko dijete', pjevačica jasno odgovorila: 'To nije investicija ili poslovni projekt'

Lana Jurčević odala koga prvo želi posjetiti nakon pandemije i nema onoga kome nije zasuzilo oko

Linker
24. travanj 2024 15:53