Bila je to sudbina

Lenny Kravitz o najvećoj ljubavi: ‘Kad sam ju ugledao na TV vodiču, rekao sam da će biti moja supruga‘

Glazbenik je bio u romantičnim vezama s brojnim ženama, među kojima se nalaze i Nicole Kidman i Naomi Campbell, no nitko ga nikad nije očarao kao prva i jedina supruga - Lisa Bonet. U novim memoarima opisao je kad se u nju zaljubio i kako joj je, na nespretan način, prišao.

Poznati miljenik žena, Lenny Kravitz bio je zaljubljen mnogo puta, no ljubav koju je osjećao prema svojoj prvoj i jedinoj supruzi Lisi Bonet, bila je nešto posebno.

56-godišnji kantautor izbacio je memoare pod nazivom "Let Love Rule" u kojima se raspisao o svom bogatom ljubavnom životu te otkrio kako je izgledalo zaljubljivanje i upoznavanje s Lisom.

Lisa je u osamdesetima bila velika zvijezda zahvaljujući ulozi najstarije kćeri u seriji "The Cosby Show", a mnogi su je muškarci smatrali najljepšom ženom na svijetu.

Među njima je bio i mladi glazbenik Lenny, koji je tada bio u ozbiljnoj vezi s Ming See Lau, kćeri jednog milijunaša, s kojom se zaručio na svoj 21. rođendan.

image
Lenny Kravitz i Lisa Bonet u vrijeme dok su bili u braku, snimljeni 1987.
FOTOGRAFIJE: MARK REINSTEIN/MPI/CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA

Ipak, njegovo oduševljenje Lisom razorilo je tu vezu jer je Lenny, čak i prije no što je upoznao glumicu, bio potpuno opčinjen njome.

Isprva samo prijatelji

Kad ju je po prvi puta ugledao na naslovnici TV vodiča, rekao je: "Ovo će biti moja supruga" i od tada nije prestao sanjati o njoj, otkriva.

Kad su se Lenny i Lisa napokon upoznali, u backstageu nakon koncerta grupe New Edition, nije znao kako da joj priđe pa je samo izustio: "Sviđa mi se tvoja kosa".

"To je bio otrcani ulet, glupa izjava, jedna od najgorih u povijesti glupih izjava", napisao je Lenny u memoarima.

image
Iako već godinama nisu zajedno, Lisa i Lenny u odličnim su odnosima, zajedno na Met Gali 2015.
FOTOGRAFIJE: GREGORIO T. BINUYA/EVERETT/PROFIMEDIA

Lisa i Lenny postali su bliski prijatelji i premda se dulje vrijeme ništa među njima nije događalo u romantičnom smislu, pjevač kaže kako je njegova zaručnica Ming shvatila da je on potpuno opsjednut Lisom i da njihova veza ne može uspjeti.

Napokon, jedne večeri u studiju, Lisa je upitala Lennyja može li joj pokazati gdje je kupaonica, a na putu do nje, Lisa se spotaknula na žice gitare i, kao u filmovima, pala Lennyju u zagrljaj. Počeli su se strastveno ljubiti i ostalo je povijest.

Ljubav sve prevlada

"U tom se trenu sve promijenilo. Počeli smo se ljubiti. Te sam se večeri uselio u Lisinu spavaću sobu. Sudbina nas je odvela tamo. Sa svakim satom, naša je ljubav cvjetala. Slutnja je postala proročanstvo. Proročanstvo je postalo ekstaza", prisjetio se Lenny svoje najveće ljubavi.

image
Lenny i Lisa s kćeri Zoe.
FOTOGRAFIJE: MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Par se vjenčao u Las Vegasu na Lisin dvadeseti rođendan, 1987. godine. 1993. Lisa i Lenny su se razveli.

Pjevač je u knjizi opisao i kako su začeli kćer Zoe na Bahamima.

"Ništa nam nije trebalo. Nije nam trebala odjeća. Kupali smo se goli u oceanu. Vodili smo ljubav".

image
Lisa Bonet i drugi suprug Jason Momoa.
FOTOGRAFIJE: MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

2017. Lisa se udala za zvijezdu serije "Game of Thrones", Jasona Momou. Lenny je s njim u izvanrednim odnosima.

"Ljudi ne mogu vjerovati koliko sam dobar s njim ili koliko sam blizak sa Zoeinom majkom, i kako smo svi povezani. Ali to je ono što trebaš napraviti. Trebaš pustiti da ljubav prevlada", objasnio je Lenny za Men's Health.

Pročitajte i:

Heroj s plaže: Lenny nije zaboravio na korijene i pomaže sugrađanima, posebno brine da jedno dobiju

Zoë Kravitz otkačeni stil duguje ocu Lennyju

Veliki zavodnik Lenny Kravitz: Jedina žena koju bezuvjetno voli je njegova Zoe

Linker
13. travanj 2024 16:37