Kreće dalje!

Liam Hemsworth krenuo dalje, bez mnogo buke: Prodao spaljenu kuću u kojoj je živio s bivšom

Glumac i pjevačica burnu vezu okrunili su brakom, ubrzo nakon što im je požar progutao kuću u Malibuu, nakon dvije godine i definitivnog razvoda hollywoodski ljepotan odlučio je krenuti dalje, na sasvim drugom mjestu.

Prošlo je pune dvije godine otkako je poznatom paru u studenom 2018. luksuzna kuća izgorjela do temelja. "Bili su ovo pretužni dani. Ovo je ostalo od moje kuće", napisao je tada Liam Hemsworth uz fotografiju potpuno spaljenog doma, od kojeg je ostao samo jedan dimnjak i natpis riječi 'ljubav'. Iako je ova tragedija isprva spojila njega i zaručnicu Miley Cirus, nakon čega su se ubrzo i vjenčali - vrijeme je pokazalo da je i od njihove ljubavi ostao samo pepeo.

Za gubitak doma, za koji je i pjevačica nedavno rekla da je joj je bio jedan od najvećih trauma uz gubitak voljene bake, Liam je bio u Malibuu, gdje je svjedočio tome kako su brojne obitelji ostale bez svega, ali i kako se zajednica organizirala da si međusobno pomognu.

image
Kuća je ovako izgledala nekad.
REALTOR.COM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Malibu je jaka zajednica, a ovaj događaj će je još samo više ojačati. Zahvalan sam na svim sjajnim lokalnim momcima koji su pomogli da se ugase manji požari oko mog imanja. Volim vas. Volim Malibu", napisao je u studenom 2018. Liam.

image
Luskuzno uređena kuća u Malibuu koštala je 6,81 milijun dolara.
REALTOR.COM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

No dvije godine kasnije, Hemsworth imanje nije odlučio ponovno izgraditi, nego ga je prodao. Zaklada koja je legalno vlasnik njegova doma, potiho, ispod radara provela je prodaju prošlog mjeseca. Zemljište veličine 7,4 hektara prodano je za 3,6 milijuna dolara, a prema podacima dostupnima u zemljišnim knjigama Los Angelesa, kupoprodaja je izvršena 13. listopada.

image
Od kuće Liama Hemswortha nakon požara nije ostalo ništa.
GOOGLE MAPS

Prepolovljena vrijednost

Kupac je kompanija bazirana u Wyomingu, a iz dostupnih podataka nije poznato je li u ovoj transakciji sudjelovala neka agencija nekretninama.

image
Kuća je imala tri spavaće sobe i tri kupaonice.
REALTOR.COM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Prije nego što je izgorjela luksuzna kuća smještena u podnožju Planine Santa Monica imala je tri spavaće sobe, tri kupaonice, kao i sve druge luksuzne osobine poput vanjskog bazena, sjenice, staklene stijene koje vode na raskošnu terasu...

image
Glumac je kuću kupio 2014. godine.
REALTOR.COM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

U međuvremenu Liam i Miley su se i vjenčali, ali i rastali. Nakon što su u siječnju 2020. potpisali razvod, ona je krenula dalje i više nego žestoko, izmijenivši nekoliko partnerica i partnera, a nedavno je kazala i da ne plače za bivšima.

image
Imanje Liama Hemswortha prostire se na 7,4 hektara.
REALTOR.COM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Ako pitate tipove s kojima sam prekinula reći će da sam manje emotivna, no ja mislim da sam više... Prošla sam kroz puno trauma i gubitaka u zadnjih nekoliko godina. Imala sam požar u kući u Malibuu u kojem sam ju izgubila i prošla sam nedavno kroz razvod, preminula mi je baka s kojom sam bila jako bliska", ispričala je nedavno Miley istaknuvši upravo požar Liamove kuće u kojoj je tada živjela kao jednu od većih trauma u životu.

image
Od kuće Liama Hemswortha nakon požara nije ostalo ništa.
GOOGLE MAPS

Čini se i da je glumac odlučio okrenuti potpuno novu stranicu, na nekom drugom mjestu. Požar je cijenu imanja, očekivano prepolovio, kada ju je Hemsworth kupio 2014. platio ju je 6,81 milijun dolara, gotovo duplo više od onoga što je za nju dobio u listopadu.

Linker
19. travanj 2024 04:20