Kao sestre

Maja pokazala zgodnu mamu: Trudna pjevačica otkrila što joj najviše nedostaje, a svi se oduševili

Ova godina glazbenici je donijela prisilan odmor od mnogobrojnih gaža, ali i trudnoću u kojoj baš uživa. Iako je dosada uvijek bila optimistična i isticala kako se konačno odmorila, Šuput je priznala da joj nešto u vezi pandemije ipak smeta.

Pjevačica, koja je poznata po svom vedrom duhu i optimizmu, ipak je iskreno kazala da joj ovih dana nešto nevjerojatno smeta, tako se Maja Šuput prisjetila nekih slobodnijih dana, kada smo se svi mogli slobodno kretati i družiti s kim god želimo. Glazbenici i poduzetnici ne nedostaje posao, ne žali se zbog gubitka novca, nego zbog onoga što svakom čovjeku u ovom trenutku najviše treba - blizine najmilijih.

"Glupi virus... Fali mi druženje s mamom, naš odlazak na ručkić , normalne ljudske stvari koje život čine potpunim", napisala je Maja uz fotografiju na kojoj su ona i majka nasmijane i zagrljene. Pjevačica koja iščekuje svoje prvo dijete trudnoću je objavila početkom listopada, a kao i svaka buduća mama, sigurno bi htjela što više vremena i savjeta dobiti od svoje majke.

No, iako je Šuput netipično za sebe, zavapila zbog toga što s mamom ne može obavljati njihove male rituale, komentatori su nju i mamu zasuli komplimentima. Mladolika majka Danica, koja uz to ima i sličnu frizuru kao Maja, više joj nalikuje na stariju sestru. "Vidi se na koga je Maja lijepa", "Kao curica", neki su od komentara, na koje je Maja odgovorila da će jako razveseliti majku.

Osjetljivi dani za svaku ženu

Pjevačica koja iščekuje prvo dijete sa suprugom Nenadom Tatarinovim, trebala bi roditi u ožujku iduće godine, a u svoje trudničke uvela je neke novitete. Tako je nedavno otkrila kako bi joj porod, ali i oporavak bio lakši, da se odlučila posvetiti vježbanju trudničkog pilatesa.

"Da mi je netko rekao prije par mjeseci da ću ići na trudnički pilates rekla bih da je lud ... Uglavnom, gym sam zamijenila ovim fenomenalnim treningom za trudnice pod stručnim okom privatne trenerice. Ovo je toliko zabavno da idem tri puta tjedno, a uvijek sam mislila da je pilates dosadan", kazala je Šuput.

Maja je oduvijek bila jako vezana za roditelje, koji su uvijek podržavali njenu glazbenu karijeru. Upravo joj je majka Danica bila najveći oslonac u teškim trenucima nakon što joj je otac Boris Šuput sredinom listopada 2018. godine izgubio bitku s teškom bolešću.

Maja ne propušta majci javno čestitati Majčin dan, a posljednje dvije godine to radi njihovom fotografijom sa svog vjenčanja. Osim toga, Maja često svoje uspjeh podcrtava riječima - kako će najponosnija na to biti upravo njezina majka.

Linker
19. travanj 2024 23:59